Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » úgy érzem szerte-széjjelúszik...

úgy érzem szerte-széjjelúszik az életem?

Figyelt kérdés

csak haladok az árral, lusta vagyok, mint egy disznó.. :D Nem teszek semmi érdemlegeset, túlélem a napokat, pedig dolgozom, egyetemre járok, de egyiket se veszem túl komolyan, szeretnék új barátokat(mert új helyre költöztem) de nem nagyon teszek érte se..mit tegyek h szedjem össze magam? mindig elhatározom de lusta vagyok cselekedni. Mivel erőltessem ki magamból a cselekvést?

21L

2013. jan. 23. 11:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem erőltetni kell a cselekvést hanem eldönteni fejben, hogy mit akarsz. Ha a lustálkodni fontosabb mint, hogy megmozdítsd a kisujjad akkor meg is érdemled a sorsodat.
2013. jan. 23. 13:22
 2/2 anonim ***** válasza:
lusta vagy hmmm ez természetes, majd helyrejön minden alakul magától
2013. jan. 24. 04:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!