Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetek, ha nagyon naivnak...

Mit tehetek, ha nagyon naivnak látszódom?

Figyelt kérdés

Az emberek többsége alapból azt hiszi rólam,hogy mindent elhiszek és időnként próbálnak szívatni.Próbálom bizonygatni,hogy nem hiszem el vagy nem dőlök(lehet az a baj)be az illetőnek.A boltba is párszor próbáltak átverni pontosabban rosszul adtak vissza és mindig észrevettem..Az eladó is bevallotta,hogy nem valami rafinált fejem van.

A párom szerint kicsit balek fejem van.Anyósom szerint nem vagyok hülye csak annak látszom.

Többször előfordult életem során főleg suliba,mikor azt hitték ezt meg azt nem tudom megtanulni vagy nem ezt vagy azt nem tudom és mégis.

Szerintetek ebből lehet óriási hátrányom az életbe?Pl.Nem vesznek föl egy x állásra vagy sokan gondolják rólam ,hogy buta vagyok.

Amúgy nő vagyok és állítólag szép arcú és kislányos arcú.

2013. jan. 20. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt akár előnyödre is fordíthatod. Hadd higyjék csak, hogy hülye vagy, így legalább kiszűrheted azokat az embereket, akik át akarnak verni. Nem érik el nálad a céljukat, hiszen helyén van az eszed, de magukat leleplezik.

Szerintem sok olyan munka van, ahol nem az ész a fontos, hanem hogy dolgozz. Az ilyen helyekre, talán még szívesebben is felvesznek majd, ha azt gondolják rólad, hogy elég buta vagy, hogy rabszolga módjára gürizz.. Egyébként meg melóhely és melóhely között óriási különbségek vannak. Én egyébként pont az ellenkezője vagyok, értelmes külsejű ember vagyok, intelligens kék szemekkel, is tényleg van is sütnivalóm, viszont szórakozott vagyok és bamba. Amúgy ha akarod, mondhatok véleményt a kinézetedről, ha mutatsz képet privátban. Hány éves vagy?

2013. jan. 21. 03:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Férjes asszonyként harmincas éveidben járva már biztosan megtapasztaltad, hogy mennyire előnyös, vagy hátrányos neked ez a dolog. A szemüveggel sokkal intellektuálisabban festesz. Szóval a válasz a kérdésedre: Hordd állandóan a szemüveget!
2013. jan. 21. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!