Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert erzem ezt? Testneveles...

Miert erzem ezt? Testneveles tanar vagy informatikus?

Figyelt kérdés
Egy nagyon fura helyzet all fent.Az a helyzet,hogy nalunk nagyon modern az elektronika,tehat gondolok itt egy 340.000Ft szamitogepre akkor modern 2 led tv-re.Xbox 360 slim kinectre okostelefonra stb.Nekem nagyon furcsa erzes,hogy ennyi mindenem van es megis nem az informatika a celom.Vagy ez nem igaz,mert en ugy szurom le,hogy ha valakinek sok modern cucca van akkor az mar informatikus.Peldaul ez a helyzet ugy all elo nekem,hogy peldaul te vagy egy testeveles tanar es nagyon modern cuccaid vannak.Most szamomra ez nem realis vagy nemtudom.

2013. jan. 20. 12:52
 1/5 2xSü ***** válasza:

> Nekem nagyon furcsa erzes,hogy ennyi mindenem van es megis nem az informatika a celom.

A felsorolt dolgok csak eszközök. Nem kell a szakértőjükké válnod, nem kell, hogy ez határozza meg a munkád, hobbid, de attól még használhatod ezeket.

> ha valakinek sok modern cucca van akkor az mar informatikus

Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy akinek sok autója van, az autószerelő vagy autó tervező. Akinek sok háza van, az építész. Akinek meg sok könyve van, az könyvkiadó vagy író.

Nem egészen értem mi a problémád, de miért ne lehetne egy testnevelés tanárnak számítógépe, játékkonzola, okostelefonja? Bizonyára az ő lételeme a mozgás, a tanítás, de az ember már csak olyan, hogy nem kizárólag egy dolog érdekli.

2013. jan. 20. 12:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Valami olyasmi erzes szamomra mint egy autoszerelonek disznokat nevelni:d
2013. jan. 20. 13:22
 3/5 2xSü ***** válasza:

Miért ne tarthatna disznót egy autószerelő?

Én informatikus vagyok. De mellette 20 évig néptáncoltam, tanítottam is néptáncot. (Tűz és víz, hiszen az egyik a régi értékek megőrzéséről szól, a másik meg rohamos technikai fejlődésről. Az egyik logikát, racionális gondolkodást kíván, a másik meg inkább érzelmi, fizikai dolog. Pont ezért egészítették ki jól egymást nálam.) De a szövés-fonás-varrás tudománya is érdekel. De túrázni, síelni is szeretek.

Infomatikus kollégám meg akvarelleket fest, illetve népzenész, hegedűs.

Régi néptánctársam szintén informatikus, de mellette imád kerékpározni, túrázni. Pl. nemrég részt vett az Iszinik 100 túrán (100 km gyalog, 25 óra alatt…)

Vagy pl. kevesen tudják, de Platón, az európai filozófia legnagyobb alakja nevét a széles vállairól kapta, ami a birkózásnak köszönhető. Az iszthmoszi játékokon első díjat szerzett.

Az embernek több különböző érdeklődési területe van, amelyek nem feltétlenül függenek össze.

2013. jan. 20. 13:38
 4/5 anonim válasza:
Azt hiszem , csak dicsekedsz , vagy felvagsz a cuccaidal , mert a korulotted levok nem ertekelnek ,,
2013. jan. 21. 07:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Hat nem igaz.Azert irtam le mert lehet valaki ra kerdezett volna hogy milyen elektronikus cuccom van.
2013. jan. 21. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!