Miert erzem ezt? Testneveles tanar vagy informatikus?
> Nekem nagyon furcsa erzes,hogy ennyi mindenem van es megis nem az informatika a celom.
A felsorolt dolgok csak eszközök. Nem kell a szakértőjükké válnod, nem kell, hogy ez határozza meg a munkád, hobbid, de attól még használhatod ezeket.
> ha valakinek sok modern cucca van akkor az mar informatikus
Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy akinek sok autója van, az autószerelő vagy autó tervező. Akinek sok háza van, az építész. Akinek meg sok könyve van, az könyvkiadó vagy író.
Nem egészen értem mi a problémád, de miért ne lehetne egy testnevelés tanárnak számítógépe, játékkonzola, okostelefonja? Bizonyára az ő lételeme a mozgás, a tanítás, de az ember már csak olyan, hogy nem kizárólag egy dolog érdekli.
Miért ne tarthatna disznót egy autószerelő?
Én informatikus vagyok. De mellette 20 évig néptáncoltam, tanítottam is néptáncot. (Tűz és víz, hiszen az egyik a régi értékek megőrzéséről szól, a másik meg rohamos technikai fejlődésről. Az egyik logikát, racionális gondolkodást kíván, a másik meg inkább érzelmi, fizikai dolog. Pont ezért egészítették ki jól egymást nálam.) De a szövés-fonás-varrás tudománya is érdekel. De túrázni, síelni is szeretek.
Infomatikus kollégám meg akvarelleket fest, illetve népzenész, hegedűs.
Régi néptánctársam szintén informatikus, de mellette imád kerékpározni, túrázni. Pl. nemrég részt vett az Iszinik 100 túrán (100 km gyalog, 25 óra alatt…)
Vagy pl. kevesen tudják, de Platón, az európai filozófia legnagyobb alakja nevét a széles vállairól kapta, ami a birkózásnak köszönhető. Az iszthmoszi játékokon első díjat szerzett.
Az embernek több különböző érdeklődési területe van, amelyek nem feltétlenül függenek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!