Mit tegyek hogy elfogadjanak?
Figyelt kérdés
Gyerek koromba Koreában éltem de kicsi koromba anyut elhagyta apu és egy magyar emberrel(mostani apukámmal) jött össze és azóta tanultam magyarul.A mostha apámmal és anyukámmal nem rég költöztünk Magyarországra (agusztusban)valami üzleti dolog miatt és most magyar suliba kell járnom.Állandóan csúfolnak hogy ferde szemű, törpe, kicsi Samsung, meg ilyenek és ez annyira bánt csak mert más vagyok.Nincsenek barátaim mindenki messzire kerül mintha egy agyra éhes zombie lennék :( (13/L)2013. jan. 19. 21:37
1/5 anonim válasza:
Erről Te nem tehetsz! Gyerekek és legtöbbször ők a legkegyetlenebbek, mert nem tudják, hogy mit is tesznek.
Én próbálnék minél többet kedveskedni (de nem nyalizni!!!) beszélgetni velük vagy olyan dolgokat tenni/csinálni amit ők is, hogy jobban megismerjenek, de vigyázz arra, hogy ugyanakkor ne majmozd le őket!
Fel a fejjel, lesz ez jobb is! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ :)
2013. jan. 19. 22:23
3/5 anonim válasza:
Merre laksz? Mert esetleg szetnezhetsz a kornyeken, hogy van-e olyan suli, ahol tobb kulfoldi gyerek van, szinesboru stb. Az ilyen iskolakban sokkal elfogadobbak.
Kesobb meg elony lesz, hogy "mas" vagy!!! Fel a fejjel! :)
4/5 A kérdező kommentje:
köszi :) Mosonmagyaróváron bocsi hogy nem válaszoltam :)
2013. jan. 24. 18:25
5/5 anonim válasza:
küldesz képet privátban? lehet, hogy láttalak már:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!