Mit tegyek? (többi lent)
Röviden a történet:
Van egy nagyon jó barátnőm, akit már évek óta ismerek. Az elején úgy tűnt mi leszünk a legjobb barik...
Ez kb. másfél évig tartott, ameddig elkezdett csúfolni (más már előtte is csúfolt) mindenfélével: stréber, szerelmes, nyomi...
Ekkor már szörnyen éreztem magam. De utána nem sokkal, hogy elkezdett csúfolni, jöttek új lányok az osztályba és ők nagyon jóban lettek... Én úgy éreztem hogy kiközösítenek egy kicsit...
A legjobb az egészben az: Ma bal lábbal keltem, fájt a fejem, fáradt voltam, nem tudtam aludni meg ilyenek. Mentünk angolórára és kiderült hogy egy szar filmet fogunk nézn (bocs a kifejezésért), valahogy elborult az agyam nem tudtam kontrollálni és amit gondoltam azt kimondtam. De ő szerette ezt a filmet és ezen kiakadt hogy mit problémázok egész nap meg hogy ez egy jó film...
Azóta távolság tartóak vagyunk.
Most szerintetek megmondjam neki hogy én mennyi mindent megbocsáttottam neki és hogy ő ezt az egy napot kibírhatta volna... vagy maradjak kusban és legyek távolság tartó????
Segítsetek! :(
Ha van egy konfliktus egy olyan személlyel, aki miatt úgy érzed, hogy "igen érdemes leülni és megbeszélni", akkor igen, tedd meg, mondd meg neki hogyan érzed magad.
Amíg nem teszed tisztában benned marad ez a sérelem és később egyszer csak ki fog jönni, valószínűleg már sokkal csúnyább módon.
Ne félj, lesz még ennél SOKKAL komolyabb problémád is az életben.. Ezt nem is lehet annak nevezni, már ne is haragudj..
Egyébként ilyesmiben ne itt várd a választ, te érzed mit kell tenned..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!