Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most fehér vagyok vagy fekete...

Most fehér vagyok vagy fekete hivatalosan?

Figyelt kérdés
az a helyzet h. már magam sem tudom, apám néger, anyám fehér én + ilyen lebarnult szerű vagyok és nagy göndör hajam van de nemtudom eldönteni h. fehér v. fekete vagyok e ezért nem tudom h. mikor a hülye ex osztálytársaim cseszegetnek ezzel a szöveggel h: "nigger" akkor azt most vegyem e magamra ._. kellemetlen ez az élet :c

2013. jan. 17. 22:37
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

az oszt tarsaid tudatlanok. es azt se tudjak, hogy siman el tudod verni oket , mert apukad altal erös geneket örököltel.

az ilyen gyerekek a legszebbek, legkeresettebbek divatlapok altal, magyarorszagon nem gyakori, de ausztria, nemetorszag majd mibden osztalyban van 4-5 hasonli, es senkinek sem tünik fel, mert termeszetes hogy mindenki mashogy nez ki.

en szeretnek felver lenni, nem anaptol szenvedni, testben erosebbnek lenni.legy buszke ra!

2014. máj. 29. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!