Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnám elkezdeni a...

Hogyan tudnám elkezdeni a dolgokat?

Figyelt kérdés
Annyi dolgot csinálnék,kellene csinálnom,de már egy hónapja punnyadt vagyok és lusta,lehangol az időjárás.Kicsit elvesztettem az önbizalmam is,kéne valami újdonság,valami amit erőd ad,nem tudom...
2013. jan. 15. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem akarok vészmadár lenni, de mikor így éreztem, mindig beütött a krach, és az élettől kapott pofon elég volt ahhoz, hogy észhez térjek.

Egyszer minden oké volt, mégis vinnyogtam, erre elkapott egy hányós-hasmenős vírus, na, mindjárt kedvem lett volna minden házimunkához a kiszáradás és kórház helyett...

Máskor pedig durva számlák jöttek, hirtelen örültem volna a szellő simogatásának is, csak ne legyenek pénzügyi gondjaim :S

Néha egy csapás vet ki minket ebből, remélem, nálad nem így lesz, inkább csak képzelj el pár ilyen helyzetet, és máris megvan az öröm oka, hogy nincs baj!!!

2013. jan. 15. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak ne várd meg azt a pofont mert lehet hogy fájni fog.. Inkább kapd össze magad minél előbb. Mondom én aki ugyan ezt csinálja.. én hányat kaptam már emiatt. Es még mindig nem volt elég. De most nem fogom megvárni.
2013. jan. 16. 19:17
 3/3 anonim válasza:

Gyakran érzek így én is. Nálam már bevált egy dolog:

Ha tudom hogy nagyon nagyon sok a teendőm egy napra akkor biztosan erősebb kávét iszom már reggel, vagy duplát. Plusz fekete teát. Ez elefe serkent, és a többi jön magától. Szinte nem is gondolkozom hogy csináljam-e hanem a kezem jár magától :)

Sokszor még ebédelni is elfelejtek ilyenkor :)

De a tudat nevelésével is simán sikerülhet. Légy erősebb mint a belső hangok! :)

2013. jan. 22. 03:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!