22 éves vagyok és fingom nincs mit szeretnék csinálni. Ki hogy jött rá, h mit akar csinálni, mi akar lenni?
Én sem tudom. :( Igazából ezer dolog érdekel, de hogy melyik lehetne hivatás?
Én voltam pályaválasztási tanácsadónál. Ezer teszt kitöltése, hatvan beszélgetés... Végül felsorolta a képzési területek felét, hogy azt nézzem át, plusz OKJ-kat is nézzek. Többet sorolt fel, mint amit magamtól átnéztem volna.
Egy szakmacsoportról lebeszélt, ami csak akkori kósza ábrándom volt, így örültem, hogy lebeszélt.
Viszont mondtam neki egy szakot, amire szerettem volna menni AKKOR. Azt mondta, nagyon jó. Két hét múlva már nem akartam annyira, azt mondta kár, mert az jó volt.
Kikötöttem AZON a szakon. Utálom. Ki is törölhetem majd vele. A pályaválasztási tanácsadómat szétrúgnám, ha látnám az utcán.
24 évesen egy rendezvényen "világosodtam meg", hogy itt a helyem. Az már más kérdés, hogy ahhoz újra kéne kezdeni az életem, hogy valami ici-pici esélyem legyen, hogy bekerülhessek ebbe a körbe.
Valamilyen oknál fogva folyton olyanba akarok kezdeni, ahol a bekerülés kihalásos alapon működik.
Az ilyen teszteket én nem nagyon ajánlom. Poénból kitöltöttem néhányat, baromi érdekes módon mindig a humanitárius szarokat, gyerek- és idős gondozást jött ki, ami tőlem olyan távol áll, mint gyémánt a szartól. (hogy ne durván fejezzem ki magam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!