Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nemértem mi van a lelkemmel?

Nemértem mi van a lelkemmel?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nemtudom hisztek e az elöző életben, de ahogy növök fel vannak különös dolgaim:

- egyfolytában harag tölt el

- érzem, hogy valamit kell tegyek,.nemcsak egy átlagos ember vagyok

- néha megjelennek előttem emberek arcai álmomban akiket nem ismerek és gyűlölettel kelek fel reggel

- folyamat edzhetnékem van , de nem a normális modon ( bár uszok, kondizok, futok) hanem nem is tudom hogyan fogalmazzak... Tudom hogy vannak lények és ellenük akarom kiképezni magam, egy harcos lehettem v nemtudom de a vadászat tölt fel de a természetfeletti.

De a lényeg h nemtudok magamban rendet tenni. Tele vagyok fájdalommal es gyűlölettel. El akarok tünni a világ elöl, eljátszani a halálom es kiképezném magam.

Mit ajánlotok? Normális vagyok e én?

2013. jan. 14. 23:19
 1/2 anonim ***** válasza:
simán csak agresszív vagy és túl sok fantasyt néztél
2013. jan. 14. 23:22
 2/2 anonim válasza:

Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak.

Annakokáért vegyétek föl az Istennek minden fegyverét, hogy ellentállhassatok ama gonosz napon, és mindeneket elvégezvén megállhassatok.

Pál Apostolnak az Efézusbeliekhez írt levele 6:12-13

Ajánlom olvasásra a Bibliát.

2013. jan. 14. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!