Ha választhatnál hogy halálod után milyen élőlényként térnél vissza a földre, mit választanál?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 13:27
32/45 anonim válasza:
én tuti valami repülő állat lennék
mondjuk sólyom.
de sárkány is szívesen lennék:D de csak fehér szerencsesárkány;)
33/45 anonim válasza:
Én vöröses feketés sárkány lennék :)
Esetleg Szellem/Lélek :)
34/45 anonim válasza:
22:36 vagyok.
Vagy egy ember aki át tud változni akármivé pl. sárkánnyá :)
Szeretem a misztikát
35/45 anonim válasza:
utolsó: a farsangon az oviban van rá lehetőség xD
36/45 anonim válasza:
xD látom sokaknak bejön a sárkány :) amúgy én egy embernél picivel nagyobb vörös egyszarvú sárkány lennék aki tud tüzet fújni! :D ja és beszélnék is! (természetesen magyarul xD)
amúgy szerintem valami jó ritka ragadozó lennék! pl.: hópárduc és jól szaporítanám az állományunkat nehogy kipusztuljunk! :)
39/45 anonim válasza:
kutyaXD
akor legalább okos,értelmes,meghbízható
ésigaz barát lenék :D:)
Lxd
40/45 anonim válasza:
Én emberként.Az a legjobb.Az ember bármire képes,bármit megtehet,gondolkozhat,cselekedhet,elérhet valamit.Az állatokba is szorult egy kis ész,vannak nagyon okosak is,de én mégis az embert választanám,mert az a fajta élet ér is valamit.Az állatok meg csak megszületnek,vadásznak kajára,egy teljesen kívülről belülről ugyanolyan állattal összejönnek,kölykök,aztán elpusztulnak.Mi megválogathatjuk az embereket,eshetünk szerelembe,ami az állatokra nem vall.Az emberi élet izgalmasabb. De ha mégis állat kell hogy legyek,akkor sas,veréb,különféle madarak,róka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!