Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Titeket mi motivál, amikor...

Titeket mi motivál, amikor szomorúság és/vagy elégedetlenség gyötör?

Figyelt kérdés
Nekem már szinte semmi önbizalmam nincs több ok miatt, a lényeg, hogy szeretném legalább feledtetni magammal...

2013. jan. 13. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:

nick vujicic

youtube ra írd nick vujicic magyarul

2013. jan. 13. 15:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmi.
2013. jan. 13. 15:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Zenét hallgatok.
2013. jan. 13. 17:51
 4/5 anonim ***** válasza:
nem tudom. bocsi de engem nem sok minden tud motiválni. gyakran nekem sincs kedvem élni se nemhogy még dolgozni de ha pl fel kell porszívóznom vagy lemenni boltba akkor elmegyek. legalább az hogy ilyenkor arra gondolok hogy ez nem nekem hanem nekik kell és attól mert nekem szar a kedvem vagy valami másokét nem kell elrontani....vagy önbizalmad nincs? mihez? ez pl érdekelne mert ha nem kérdezed meg vagy nem úgy kérdezed meg akkor nem tudok válaszolni. ha az hogy csinálnál kaját vagy takarítasz és "lebasznak" hogy nem jól csinálnak akkor azt ne vedd lebaszásnak hanem törődésnek mert elmondja hogy nem jól csináltad és hogy kéne. de ha már tényleg leordít hogy nem úgy csináltad de nem segít akkor másokkal kéne ezt megbeszélni hogy kicsit változtathatnának a modorukon. még az életkorodat meg a nemedet se írtad le akkor hogy válaszoljak konkrétan a kérdésedre? most is csak tippelgetek hogy mi bajod. ha olvasod amit írtam írj levelet és akkor megbeszélhetjük.
2013. jan. 13. 19:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva én sem tudom mi a bajom, de nagyon rossz. És úgy minden rossz. Semmi se jó, és nem csak azért mert épp tinédzser vagyok, és ezt senki nem érti meg, hogy nekem tényleg van bajom. De nem tudom kideríteni, és más se tudja.
2013. jan. 13. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!