Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem érdeklek senkit?

Miért nem érdeklek senkit?

Figyelt kérdés
Mindenkivel jóban vagyok, bárkivel jól el tudok beszélgetni, sokan mosolyogva szinte nevetve köszönnek amikor találkozunk, de ha nem futnánk össze, akkor sose beszélnénk, nem írnak rám facebookon, nem hívnak sehova. Mit csinálhatok rosszul?
2013. jan. 11. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy először olyanná kell válnod akivel te is szívesen barátkoznál, akit te is szívesen keresnél. Sőt! Ha volt olyan, hogy valakinek álmodni se mertél a társaságáról, mert annyira érdekesnek találtad, akkor próbálj meg olyan lenni a legtöbb tekintetben. Az se baj ha először utánozásnak tűnik magad számára (más úgyse veszi észre), előbb-utóbb jönnek az eredmények. Csak csináld ezt kitartóan és ne állj le, különben csak félig leszel elégedett, olyanok fognak folyton keresni akikre annyira nem is vágysz. Persze az is több mint 0.
2013. jan. 11. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Hagyd már a féjszbukot, az hülyeség. Unatkozol? Hívd el az ismerőseid egy kávéra vagy teára...attól függ, hogy hány éves vagy. Ha esetleg ragaszkodsz a féjszhez, akkor írjál rá valakire.

Ha a te kezdeményezésedre sem hajlandóak barátkozni veled, akkor valószínűleg nem bírják a társaságod. De nem kell ettől még kétségbeesni.

Amúgy nekem is van egy csoporttársam, aki nagyon szeretne velünk lógni, azonban sokan a társaságból nem bírják a fejét. Én elfogadok mindenkit olyannak amilyen, de ez a gyerek állandóan panaszkodik, sír, kibeszéli a többieket. Inkább olyan lányos típus. Persze több mindene van, mint nekünk bármelyikünknek, de amikor sírni kell, ő az első. Általában ő hívja az embereket, csak senki nem akar menni vele. Én egy részben sajnálom, de néha kell változni, ha nem akar az ember a magánytól depressziós lenni.

2013. jan. 11. 21:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Én szívesen barátkoznék magammal:D és minden szimpatikus emberrel haverkodok és jóban is vagyunk. De nem olyan egyszerű másnak lenni, nem olyan gyökerekről van szó akik csak 2 dologról szoktak beszélni és ha én is ezekről beszélek velük akkor máris a haverjuk vagyok.
2013. jan. 11. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:

"Én szivesen barátkoznék magammal :D "

leestem a székről :DDDDDDDDDD

2013. jan. 11. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mégegyszer megkérdem. Hányszor csörögtél rá valamelyik ismerősödre, hogy "Unatkozom, gyere egy kávéra"?
2013. jan. 12. 11:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez egyébként azért is van, mert ma már ilyen az emberek nagy többsége, nem figyel a másikra. De ha veled valóban minden rendben, és jól érzed magad a bőrödben, akkor (előbb vagy utóbb) meg fogod találni a társaidat. Nem feledd, a boldog ember egyik fő erénye a türelem.
2013. jan. 14. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez tény és való, hogy az emberek önző sz@rháziak lettek. Sokan csak akkor hajlandóak társalogni, ha problémájuk akad. Egyre nehezebb a megélhetés, viszont az emberek nem hogy segítsenek egymáson, inkább elzárkóznak egymás elől.
2013. jan. 14. 23:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Ugyanakkor az első lépés a felismerés, és ezt egyre többen ismerik fel. Most egy ilyen korszakot élünk, de teljesen biztos vagyok benne, hogy ez változni fog. Talán még a mi életünkben.
2013. jan. 14. 23:59
 9/9 anonim válasza:
van facebookod?? mi a neved?
2013. júl. 7. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!