Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tanulás közben szeretem ha...

Tanulás közben szeretem ha van közönségem. Ez miért van?

Figyelt kérdés

Muszáj hogy valaki itt mozogjon,vagy velem legyen tanulás közben. Van hogy egy állatos webkamerát benyomok az interneten és máris jobban érzem magam.(Olyan webcamokra gondolok hogy pl, egy zsiráfketrec vagy egy külföldi nevezetesség elő adását leadó webkamera.)

Ha nem webkam akkor meg TV.

Ha csend van akkor félek és nem szeretem hogy csattognak a dolgok.

Szeretem ha tanulás közben van egy úgymond 'közönség' aki nem zavar,de itt van velem. Pl emberekkel személyesen nem tudok tanulni.

Más is van így ezzel?Ez magány lenne?

2013. jan. 10. 01:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nem magány,hanem nem szeeretsz unatkozni,valamivel fel kell dobni a dolgot.

Én fiatal koromban csak úgy tudtam tanulni hogy vagy tv vagy rádió vagy valami zene ment,mert tanulás közben megölt a nagy csönd.

Amúgy nem baj ha atanulást egy pozitív élményhez kapcsolod így mert nem úgy ülsz le otthon hogy már megint bla bla bla...

2013. jan. 10. 16:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt írod, félsz, mert nem szereted, ha csattognak a dolgok. Nekem ez arra utal, hogy félsz egyedül maradni a saját gondolataiddal.
2013. jan. 10. 21:34
 3/3 A kérdező kommentje:

1. köszönöm a választ igazad van.

2.Igen,ezen már én is gondolkoztam...:/

2013. jan. 11. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!