Ki tud jó könyvet ilyen témában?
Figyelt kérdés
Önismereti, de főleg saját magunk elfogadására való segítséget szeretnék könyv formájában. Melyek segítettek nektek előrelépni, elfogadni saját magad? Azon túl, hogy fejben dől el, kéne egy kis inspiráció!2013. jan. 9. 23:28
2/5 anonim válasza:
Csernusnak van ilyen könyve, de hirtelen nem jut eszembe a címe. Nem a férfi, meg nem a nő. De a google biztos kidobja.
3/5 anonim válasza:
Hát a legnépszerűbb az az Anthony Robbins - Ébreszd fel a benned szunnyadó óriást.
De hogy őszinte legyek, szerintem ezek a könyvek még soha senkinek nem segítettek effektíven. Többet érsz vele, ha szembenézel a félelmeiddel, szorongásaiddal, tágítod a komfortzónád, olyan dolgokat teszel, amiktől most még félsz, de amik kellenek a céljaid eléréséhez (pl. eddig nem mertél volna odamenni egy idegen lányhoz, de mégis megteszed).
4/5 anonim válasza:
Kerner Tibor - Sziklaszilárd önbecsülés
Robert Betz - Lépj ki a régi cipődből!
Paulo Cohelo - A fény harcosának kézikönyve
5/5 anonim válasza:
nekem nagyon sokat segített Lousie L. Hay => Éld az életed című könyve, és nem is drága én 500ft-ért vettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!