Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most hol vannak a barátok?

Most hol vannak a barátok?

Figyelt kérdés
Sajnos jópárszor kerültem már olyan helyzetbe amikor úgy hozta a sors,hogy nekem is szügségem lett vola baráti tanácsra,vagy csak egy kibeszélős csajos estére,de épp nem ért rá senki.Mikor a gondokat bajokat kell meghallgatni akkor persze mindig előkerülnek,de már rég nincs meg az adok-kapok viszony.Veletek is így van,vagy én csinálok valamit rosszúl,hogy nekem nincsenek barátaim?
2013. jan. 9. 13:55
 1/8 anonim válasza:
73%
Keress 1igazi barátnőt...akivel úgy kezded a kapcsolatot,h először sokat hülyültök,azután mikor megszerettétek eléggé egymást,jöhet a gondjaitok megbeszélése is :)
2013. jan. 9. 14:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Általában mindig így kezdődik,aztán a folytatás az ami nehézkes,és végül azt veszem észre,hogy már nem vagyok fontos.
2013. jan. 9. 14:02
 3/8 anonim válasza:
40%
De egyszerre nem 100barátnő kelljen,hanem ck 1.S vele legyen mély kapcsolatod,a többivel ck felszines. Lehet,h túl sokat foglalkozol magaddal,s másoknak ez már unalmas,törődj egy picit többet a barátnőiddel.
2013. jan. 9. 14:04
 4/8 A kérdező kommentje:

Ennél is többet?

Én mindig keresem,hívom,írok,menjünk el ide vagy oda.

Nagyrészt az ő történeteit gondját baját hallgatom,az enyémeket már el se mondom,mert nem akarom ezzel terhelni,de úgy érzem ez kezd egyoldalú lenni,és azt hiszem jogosan is érzem így.Én minden nap irtam irok neki,na de mindegy.

2013. jan. 9. 14:08
 5/8 anonim válasza:
Szerintem nem veled van a baj...velem is ez a szitu, h ha nekik volt valami nyűgük bajuk én mindig ott voltam amikor tudtam, meghallgattam próbáltam tanácsot adni és ha a társaságomra volt épp szükség akkor ott voltam ,ha kellett akár késő este is. Fordítva ez már nem volt igaz egyikőjükre se, sőt,ha fele annyit megtesznek értem ,mint én értük akkor már örültem volna,e helyett magamra maradtam a problémákkal és volt,hogy egy bizonyos dolog miatt eléggé kibuktam és társaságra lett volna szükségem ,de egyik se ért rá...már nem is tartom a kapcsolatot velük,ilyen "barátok" nem kellenek.Az mondjuk szomorú,hogy a legjobb barátnőm is alig foglalkozik velem,mert a pasija fontosabb mindennél neki. Anno állandóan együtt voltunk, elhülyéskedtünk , elbeszélgettünk stb. ami nagyon hiányzik nekem és ezt el is mondtam már neki nem egyszer,most meg alig néz felém,már hónapok óta nem is láttam.Ha bele gondolok elég rosszul esik,de már nem tudok mit csinálni vele. Ennyit a barátokról, tisztelet a kivételnek.
2013. jan. 9. 14:33
 6/8 anonim válasza:

Még annyit,hogy volt , hogy ő is mondta hiányzom már neki jó lenne összefutni, aztán nem lett belőle semmi csak mondogatta. Mellesleg szerintem nem nagy kérés hetente legalább egyszer 1-2 órára összefutni a barátoknak,főleg úgy,hogy tudom ráér.

Előző voltam.

2013. jan. 9. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Manapság eléggé felszínesek a kapcsolatok...

Próbáld meg megtalálni azt, akiben megbízhatsz. (ha tudod)

Személy szerint én nem tudok senkiben sem megbízni, és ez elég nehéz útja a haladásnak.

Dehát feladni sose szabad :)

2013. jan. 9. 14:52
 8/8 A kérdező kommentje:

Pont ez az ami nálam kényes dolog a bizalom...nehezen nyílok meg még a barátaimnak is,de ez főleg a sok csalódásnak köszönhető.

Én ott vagyok ha baj van,ha kocsi kell,ha ez vagy az kell,szóval kezdek rájönni arra,hogy csak kihasználnak.

2013. jan. 9. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!