Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez? (többi lent)

Miért van ez? (többi lent)

Figyelt kérdés

Olyan lányok akikkel jóban vagyok (szeretnek is, és nem csak én keresem őket) nem lájkolják facen a képeim, tudom hogy ez így leírva nagy butaságnak hangzik de fusztráló érzés, miért lehet ez? dac, vagy csak játszák hogy kedvelnek?

nyomi sem vagyok szóval az sem kizáró indok de mégis zavar, vagy velem van a baj? :O

15/f

2013. jan. 8. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
ennek rengeteg oka lehet (enis lany vagyok onnan tudom) de ezek kozul a legutolso az hogy nem kedvenekl. Kerdezd megtoluk az a biztos. Ha nem csak tettetik akkor nem kezdenek el idegeskedni es ossze-vissza magyarazni. Ne felj, meg fogjak erteni.
2013. jan. 8. 20:05
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, de nem cink rákérdezni? nekem kicsit furi így random "és milyen az új képem"?
2013. jan. 8. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
58%
Először az volt a reakcióm: :DDDD. Aztán rájöttem, hogy számodra ez egy komoly probléma. :| -.-
2013. jan. 8. 20:49
 4/4 anonim ***** válasza:

A like azt jelenti, hogy tetszik, kedvel. Ha nem tetszik neki a kép, nem kattint rá. Ennyire egyszerű.

Különben is, miért kellene végiglájkolni az összes képedet?

2013. jan. 16. 20:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!