Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kellene tennem ellene...

Mit kellene tennem ellene úgy, hogy a szüleim ne tudják meg?

Figyelt kérdés
Egyre jobban eltávolodtam az emberektől már batrátaim sincsenek. Zárküzott lettem és teljesen felemészt a magány és egyre gyakran italokra költöm a pénzemet. én ezt nem akarom. szeretnék újra a régi lenni aki voltam , régen sok barátom volt,és féle ,hogy eza jegyeken is meggfog látszódni nem tudom mi lett velem.már kb 4 hónapja tart,létszives sgítsetek.. 16/L
2013. jan. 7. 18:57
 1/5 A kérdező kommentje:
már heti 3 üveg alkoholt fogyasztok el. és egy fiú is jól kiszórakozta velem magát így csak romlott a helyzetem...
2013. jan. 7. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a probléma gyökerét kell megtalálni. Mikor kezdtél eltávolodni és miért? Meditálj el ezen egy kicsit, aztán meglátjuk. Minden esetere próbálj meg leállni az alkoholról. Millió plusz egy kevésbé káros dolog van, amivel le tudod vezetni a feszültséget.
2013. jan. 7. 19:05
 3/5 A kérdező kommentje:
az ok az emgvan de úgysem tudnék ezen már változtasni mert ez márbelém röhgzült:(
2013. jan. 7. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
keress vkit a regi barataid kozul akiben megbizol, es kerd meg hogy segitsen neked, vagy mutasson be uj embereknek. ha ez nem megy akk kerj meg vkit hogy menjen el veled vasarolni. kezdetnek ez is eleg, a tobbi magatol jon
2013. jan. 7. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
ezen kell megváltoztatni.a "nem tudok" szón."igenis akarom és végig csinálm."először is egy napra menj el sétálni.messze a zajoktól.gondold át szépen mit rontottál el és próbálj ezen javìtani.ne arra gondolj, h vissza kell csinálni a dolgokat, hanem próbálj újból kezdeni.vegyél magadon lelki erőt tisztisd meg a lelked és a lelkiismereted, minden ember követ el súlyos hibákat.próbàlj a barátaiddal újra kapcsolatba lépni, akár kérj bocsánatot is.nem tudom mennyire megértőek a szüleid, de próbàld felvàzolni, nekik h mi a helyzet.az alkohol problémàdat, most kell megoldani, később nehezebb lesz.sose megoldás, hogy a mámorba menekülsz.lásd józanul a világot.nem tudom mennyit tudtam segìteni, remélem ûjra megtalálod önmagad és újból helyre jön az életed.
2013. jan. 7. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!