Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az okostelefon ennyire elbutít...

Az okostelefon ennyire elbutított volna?

Figyelt kérdés
Amióta elromlott az okostelfonom, azóta minden jegyem feljavult és megjött a kedvem a tanuláshoz, és a könyv olvasáshoz is! Lehetséges hogy ennyire elbutított engem az okostelefon?
2013. jan. 7. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy pl. nincs más hülyeség, ami lekössön és kezdesz valamit magaddal...
2013. jan. 7. 14:52
 2/3 anonim válasza:

Vicc nélkül:a NET-függés nem játék!Én is voltam tudom!

Vegyél egy olcsó telefont,és inkább olvass, tanulj, élj a valóságban!

2013. jan. 7. 14:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy minél okosabb a telefon, annál butább a gazdája. Napjainkban szinte mindent lehet okostelefonnal. Túl "egyszerűvé" vált az élet. Az emberek már nem is vágynak egymás társaságára. Most inkább érdek ismeretségek születnek.

Vegyél egy normális telefont. Hidd el, hogy nincs szükséged okosabbra. Mindenki posztolja a féjszbukon az egyediségről szóló idézeteket, mert nem veszik észre, hogy ugyanannyira bunkók ők is mint az elbutított társadalom. Örvendek, hogy önmagadtól is észrevetted. Ha egy hete írok neked ilyesmit, te is csak kikacagnál. De mindenki azt tesz amit akar...erről szól a demokrácia.

2013. jan. 7. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!