Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti írtok napirendet magatoknak...

Ti írtok napirendet magatoknak? Hasznos?

Figyelt kérdés
Nagyon szétszórt vagyok,mindent az utolsó pillanatra hagyok. Hasznos lenne,a betábláznám magam?
2013. jan. 5. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nem, mert nem bírnám elviselni a kötöttségeket. korlátozna amitől rosszabbul érezném magam
2013. jan. 5. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem bundáskenyér..

Én amúgy csak fejben szoktam csapantni, de csak ha überkolosszális mennyiségű dolgom van :/ Ha sok a szabadidőm, akkor f*sznak kell ;)

2013. jan. 5. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Hasznosnak hasznos, aki bírja csinálja csak. Ha nem próbálod nem tudod. Nekem sose ment, nem fogok 7.30-kor felkelni a szigor kedvéért, de lehet hogy magamtól 6.30-kor is. Viszont ha írok egy listát a tennivalóimról, és a nap vége felé közeledve áthúzásokkal elfogyasztom őket, az motivál is, jó is.
2013. jan. 5. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem kéne, de a gondolattól is rosszul vagyok. Szó szerint. Mégis mi lenne benne a jó? Hiszen úgy sem tartanám be, és a szokásos depi mellé még lelkiismeretfurdalás is társulna.
2013. febr. 17. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!