Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gáz a jáccás? Ha egy 17 éves...

Gáz a jáccás? Ha egy 17 éves fiú jáccik a 12 éves hugával és élvezi az gáz? Plüssok, legó, egyéb figurák:S

Figyelt kérdés
persze titokban. mikor senki nincs otthon akkor. és akkor is inkább kaland játékokat.
2013. jan. 5. 12:53
 1/7 2xSü ***** válasza:
94%
A jáccás – így leírva – gáz. Nem is kicsi. A játszás nem annyira, elvégre mondjuk egy apuka is játszik a kislányával, szóval nem ördögtől való dologról van szó, ha közben azért 17 évesnek megfelelően állsz komolyabb dolgokhoz.
2013. jan. 5. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Inkább olvass sokat, ne jáccá má, mert a hugod mással jáccik!
2013. jan. 5. 13:06
 3/7 anonim ***** válasza:
én felnőttként is élvezem a játékot, azt is, ha gyerekkel játszom. nincs benne semmi szégyen.
2013. jan. 5. 13:10
 4/7 A kérdező kommentje:
az a helyzet h elég éretlen vagyok, és inkább én kezdeményezek. szal már lassan én akarok inkább játtszani mint ő:(
2013. jan. 5. 13:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ettől vagy boldog.Jobb mintha drogoznál.
2013. jan. 5. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
nem baj az, ha te kezdeményezed. nem leszel ettől éretlen, felnőtt embereknek is kell(ene) a játék, legalább nem unatkozol, jobb, mintha a tévét bámulnád unalmadban, vagy drogoznál, akármi. a játék értelmes tevékenység.
2013. jan. 5. 16:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, jobban érzem magamat. már kezdtem nagyon furcsának érezni magamat emiatt. egyébként az a kár h nekem már nincsenek, nem lehetnek, és nem is lessznek saját játékaim, mert anyukám minden kedvencemet elégette mert hogy "nem kell neked" :(
2013. jan. 5. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!