Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted baj, ha valaki...

Szerinted baj, ha valaki "nagyot álmodik"?

Figyelt kérdés

Van 2-3 dolog az életben, amiről mindig is álmodoztam, viszont nem vagyok benne biztos, hogy valaha megvalósulnak.

Természetesen nem olyan dolgokról van szó, hogy legyen 100 milliárd dollárom(bár valakinek ez is megvalósult már a Földön=D) és hasonlók.:) Elérhető álmok, mégis bizonytalan vagyok velük kapcsolatban.

Szerinted baj, ha valakinek nagyobb álmai vannak?

24L

2013. jan. 4. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Már miért lenne baj ?? ?? ... Nem baj !
2013. jan. 4. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jó dolgok az ilyen álmok is, de akkor, ha közben azért ismerjük a realitást is. Nekem is voltak olyan álmaim, amiket nem tudtam és valószínűleg nem is fogok tudni beteljesíteni, de azért jó dolog néha elkalandozni egy kicsit.
2013. jan. 4. 22:54
 3/8 anonim ***** válasza:
nyugodtan álmodj nagyokat,sokan azt tartják hogy az agy alkot,úgyhogy ha kitartasz az álmaid mellett bármit elérhetsz,csak vedd észre a lehetőségeket:)
2013. jan. 4. 22:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Tudnád én milyeneket álmodok... és nem nem baj :)

16F

2013. jan. 4. 23:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez egy szörnyen hülye kérdés. Következő álmod legyen az hogy egy kicsit több eszed legyen.
2013. jan. 5. 01:45
 6/8 A kérdező kommentje:
01:45! Akkor álmodjunk együtt erről!:)
2013. jan. 5. 09:46
 7/8 anonim válasza:

Nekem egy év után teljesült az álmom!

14L

2013. jan. 5. 11:33
 8/8 anonim ***** válasza:

minél nagyobbak az álmaid, annál nagyobb lehetsz, és annál jobban élsz :)

hajrá! nekem is bejött

2013. jan. 20. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!