Miről árulkodik a kéz a képen?
"Az emberi kéz majd minden fontos jellemvonást elárul tulajdonosáról." Végtelen sok cikk jelent meg a témáról, viszont az első benyomások amik az emberekben támadnak sokkal érdekesebbek. 26 éves vagyok, milyennek képzelsz? A gyűrűk is az enyémek, de csak az ízlést mutatják. Alig fordul elő hogy utcán ezeket viselem (jó okkal), de otthon sem fordul elő.
Egoista vagy,önző,vannak emberek akik nem szertetnek Téged,ja meg szőrős is vagy :)
De tényleg .
Nem vagyok szakértő, elmondom a kezed alapján milyennek képzellek! :)
Vezéregyéniség vagy, nem tűröd, ha ellen mondanak. Szeretsz mások előtt felvágni,hogy jobb színben tűnjél fel.
Szeretsz utasításokat adni, és nem tűröd a monotom munkát.
Gyári munkahelyet nem bírnád elviselni a kötöttségek miatt, szabadságra vágysz.
Szabadság, olykor (sokszor) átmegy szabadosságba.
Szereted az alkoholt.
Amilyennek eltudlak képzelni, egy maffia főnök tulajdonságait, még sorolhatnám.
szerintem meg pont gyárban/mérnökként dolgozol és kreatív jellemed is van, ugyanakkor nem vezéregyéniség vagy, legfeljebb szeretnél az lenni.
annak ellenére hogy férfi vagy, túl sokszor befolyásol a tetteidben az érzelmed, pedig nem vagy mindig empatikus, és ezt sokszor nem is mutatod ki. amikor pedig kimutatod, sokszor konfliktusba kerülsz önmagaddal.
az alkohollal egyetértek. sőt, valószínű hogy 2 vagy több érzéki, káros szenvedélyed is van, amiben elfojtod a lelki és anyagi problémáid, és ebben a társaság is segít. talán ez is zavar.
valószínűnek tartom hogy fontosnak tartod bizonyos mértékben mások véleményét is, talán másokhoz méred magad és a sikereid.
mondhatjuk, hogy tipikusan az a filozofálós nőies-jellemű-férfifajta vagy, aki hadilábon áll a saját férfiasságával és talán a külvilággal is. ettől függetlenül fizikailag viszonylag jó állapotban vagy.
ebből adódóan valószínű, hogy vagy balkezes vagy, vagy aszimmetrikusan nagyobb a jobb az arcod/tested, esetleg homoszexuális hajlamod van, és elég valószínűnek tartom, hogy elhízásra, kopaszodásra hajlamos vagy.
gondolom nagyon mellé lőttem.
hülyeségnek tartom az általánosítást, de szórakozás szintjén elmegy.
Szerintem meg alacsony vagy.És kicsit stricis a kezed beütése ezekkel a gyűrűkkel....
De h alacsony vagy arra sok pénzt mernék tenni.Nagyon rövidek az ujjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!