Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miről árulkodik a kéz a képen?

Miről árulkodik a kéz a képen?

Figyelt kérdés

"Az emberi kéz majd minden fontos jellemvonást elárul tulajdonosáról." Végtelen sok cikk jelent meg a témáról, viszont az első benyomások amik az emberekben támadnak sokkal érdekesebbek. 26 éves vagyok, milyennek képzelsz? A gyűrűk is az enyémek, de csak az ízlést mutatják. Alig fordul elő hogy utcán ezeket viselem (jó okkal), de otthon sem fordul elő.

[link]

2012. dec. 28. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Egoista vagy,önző,vannak emberek akik nem szertetnek Téged,ja meg szőrős is vagy :)

De tényleg .

2012. dec. 28. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szakértő, elmondom a kezed alapján milyennek képzellek! :)

Vezéregyéniség vagy, nem tűröd, ha ellen mondanak. Szeretsz mások előtt felvágni,hogy jobb színben tűnjél fel.

Szeretsz utasításokat adni, és nem tűröd a monotom munkát.

Gyári munkahelyet nem bírnád elviselni a kötöttségek miatt, szabadságra vágysz.

Szabadság, olykor (sokszor) átmegy szabadosságba.

Szereted az alkoholt.

Amilyennek eltudlak képzelni, egy maffia főnök tulajdonságait, még sorolhatnám.

2012. dec. 28. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Eltaláltuk?
2012. dec. 28. 21:10
 4/8 A kérdező kommentje:
igen a te commentedben sok igazság van, a munkahely az spec messze van a valóságtól:)
2012. dec. 28. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Amerikai filmekben a nagy menőnek látszó nigger! (máshogy nem tusom mondani, bocs.)
2012. dec. 28. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Fúj.
2012. dec. 29. 12:42
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem meg pont gyárban/mérnökként dolgozol és kreatív jellemed is van, ugyanakkor nem vezéregyéniség vagy, legfeljebb szeretnél az lenni.

annak ellenére hogy férfi vagy, túl sokszor befolyásol a tetteidben az érzelmed, pedig nem vagy mindig empatikus, és ezt sokszor nem is mutatod ki. amikor pedig kimutatod, sokszor konfliktusba kerülsz önmagaddal.

az alkohollal egyetértek. sőt, valószínű hogy 2 vagy több érzéki, káros szenvedélyed is van, amiben elfojtod a lelki és anyagi problémáid, és ebben a társaság is segít. talán ez is zavar.

valószínűnek tartom hogy fontosnak tartod bizonyos mértékben mások véleményét is, talán másokhoz méred magad és a sikereid.

mondhatjuk, hogy tipikusan az a filozofálós nőies-jellemű-férfifajta vagy, aki hadilábon áll a saját férfiasságával és talán a külvilággal is. ettől függetlenül fizikailag viszonylag jó állapotban vagy.

ebből adódóan valószínű, hogy vagy balkezes vagy, vagy aszimmetrikusan nagyobb a jobb az arcod/tested, esetleg homoszexuális hajlamod van, és elég valószínűnek tartom, hogy elhízásra, kopaszodásra hajlamos vagy.

gondolom nagyon mellé lőttem.

hülyeségnek tartom az általánosítást, de szórakozás szintjén elmegy.

2012. dec. 29. 14:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg alacsony vagy.És kicsit stricis a kezed beütése ezekkel a gyűrűkkel....

De h alacsony vagy arra sok pénzt mernék tenni.Nagyon rövidek az ujjaid.

2013. jan. 4. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!