Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mennyi vérem lehet?

Szerintetek mennyi vérem lehet?

Figyelt kérdés

Olvastam hogy egy felnőtt embernek átlagosan 5 liter vére van.Szeretném megállapítani hogy nekem kb mennyi van.

11 éves 5. osztályos, 33kg,lány vagyok.

Tudom kicsit hülye kérdés, de azért szeretném tudni.

És légyszíves ne csesszetek le hogy:jaj e sovány vagy,hülye vagy, hülye kérdést tettél fel.

Képzeljétek mindig piszkálnak a vékonyságom miatt és sokszor már sírok miatta, marha rosszul tud ám esni,azért kérlek titeket legalább ti ne oltsatok le.

Előre is köszönöm!

:)

2012. dec. 27. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
3-5l között van az átlag.
2012. dec. 27. 18:01
 2/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm.húh nem is hittem volna hogy ennyi vérem van.
2012. dec. 27. 18:14
 3/4 anonim ***** válasza:
attól mert sovány vagy még ugyanannyi véred van, ha nem vagy vérszegény. komolyan emiatt piszkálnak? azt hittem az a divat a csajoknál heh.
2012. dec. 29. 12:07
 4/4 A kérdező kommentje:

ha nem a divat miatt piszkálnak akkor meg ezért.a sulinkból majdnem minden lány egy s*ggfej aki mindenbe beleköt.és ez még csak semmi, azokhoz képest amit még csinálnak.

egyébként mindenért piszkálnak akármit csinálok semmi nem jó.

azért köszönöm a válaszokat.legalább tudom mennyi vérem van.egy kicsit vérszegény vagyok, és egyébként jól esett hogy legalább ti nem piszkáltok.

2012. dec. 29. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!