Dumagep vagy? Ha nem vagy dumagep, akkor zavarnak a dumagepek vagy csodalod, hogy honnan lokik igy a szoveget orakon keresztul?
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 23:09
1/11 anonim válasza:
dumagéép vagyok :D
de én bárkit végighalgatok és csak a témához kapcsolodo dolgokat regélek el :D
13/l
2/11 anonim válasza:
Az leszek, és szeretem őket. :) Érdekes válasz, tudom.
3/11 anonim válasza:
utálom őket, idegesít.
csendesebb fajta vagyok de a többség meg nem mondaná rólam... :D
16/L
4/11 anonim válasza:
Pont eleget beszélek, de nemvagyok dumagép.Hát hosszu távon már elég fárasztó jelenségek
5/11 anonim válasza:
Nem vagyok dumagép, és nem szeretem őket. Én meghallgatom ha valamit akar vagy baja van, de nem kell feleslegesen beszélni.
6/11 anonim válasza:
Ha olyan kedvem van, akkor tudok dumagép lenni, bármiről bárkivel dumálni.
Ha fáradt vagyok, vagy szar kedvem van, akkor annyira nem:D
De mondjuk a dumagépeskedéshez kell egy jó partner is, mert amikor csak te próbálod előre vinni a beszélgetést, az nem jó.
7/11 anonim válasza:
az átlagosnál többet beszélek, de még nem tartozok a dumagép kateg-ba
8/11 anonim válasza:
Nem vagyok az, nehezen bírom, kerülöm is őket, vagy akár rájuk is szólok finoman. Elvem: Csak akkor szólj, ha az, amit mondanál, szebb/jobb/érdekesebb/fontosabb, mint a csend! ;o)
9/11 anonim válasza:
Órákon keresztül ne lökje a dumát, mert vagy leütöm, vagy kiröhögöm/leköpöm és otthagyom. Amúgy nincs velük baj, de egy idő után unalmasak lesznek.
10/11 anonim válasza:
A konkrét dumagép kategóriába nem tartozom! Bár ha arról van szó tudok én beszélni! A bárátaim pl. nagyon szeretik az élménybeszámolóim! DAzért mert nagyon sok bolondság történik velem (csak mert szerencsétlenke vagyok), meg azért mert van szövegem ahhoz hogy előadjam magam! de az igazi dumagépek néha fárasztanak! 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!