Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj, ha nem tudok bezsélgetni?

Baj, ha nem tudok bezsélgetni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok izgalmas témát felhozni és mindneki unja magát a társaságomban:( 17/L
2012. dec. 16. 19:02
 1/8 anonim ***** válasza:
egyáltalán semmi? meg se szólalsz?
2012. dec. 16. 19:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát kb. bezsélni se tudok..mint egy ősember alig tudok kommunikálni :S Lehet ezt fejleszteni? Magamra erőltetem és már fejlődem valamennyit de nem az igazi ígysem? Úgy érzem magam mint egy 2 éves..annyi a beszédem kb.
2012. dec. 16. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:

te amúgy most direkt cserélted meg s-t és a z-t?(nem bántásból kérdem)

állítólag a sok könyvet olvasol akkor gazdag szókincsed lesz

2012. dec. 16. 19:08
 4/8 A kérdező kommentje:
na ezen jót röhögtem xDDDD nem direkt cserélem fel hanem véletlen :D
2012. dec. 16. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:

:D

amúgy ebben a beszélgetősdiben hasonlítunk egymásra mert én se vagyok egy beszélőgépezet :)

2012. dec. 16. 19:13
 6/8 anonim válasza:
Majd kommunikáltok jelbeszéddel vagy a testetekkel :DD
2012. dec. 16. 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Én kb olyan voltam meg még vagyok is hogyha leültettek egy sarokba órákig elvoltam magamba és sose kezdeményeztem beszélgetést ha lehet el is kerültem.elolvastam ezt a könyvet ami nagyon sokat segített neked is csak ajánlani tudom.Voltak fejezetek amiket többször is átnyálaztam mert olyan sok volt benne az infó elsőre.Ja és nem csak neked hanem mindenkinek ajánlom szerintem ezt könyvet kéne bevenni a kötelező olvasmányok közé mert ezt tudod használni az életben is, nem úgy mint a többit.
2012. dec. 16. 20:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Kicsit szórakozott vagyok bocsi lemaradt a link:D:D: [link]
2012. dec. 16. 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!