Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet a padlóról felállni?

Hogy lehet a padlóról felállni?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre mostanában, csúszik ki alólam az élet. A napok telnek, mintha egy pillanat alatt repült volna el egy két év, de legalábbis hónapok biztosan, azt, hogy jövő héten már téli szünet, fel se tudom fogni. Napjaim úgy telnek már több mint egy hónapja, hogy játszok a számítógépen egész délután, meg este, aztán kicsit tanulok, suliban jó voltam, 4es 5ös szintet hoztam mindig. Most már ez is kezd elmenni, megy el a kedvem. Kinézetemmel nem vagyok megelégedve, sovány vagyok, sportolnom csak óvatosan lehet ízületeim miatt. Nem voltam soha nagydumás, inkább magamban tartottam a véleményem, igazából hozzá se tudtam szólni semmihez, magamról sem tudtam mesélni, mert nem volt mit. Barátnőről csak álmodozok, lett volna alkalmam összejönni valakivel, de nem jött be, nem hülyítem, tudom milyen az. Azért csak ábránd a barátnő, mert nem merek megszólítani nőket, ha meg mégis megtenném ott állok, nincs mit mondanom. Egyre inkább szarul érzem magam mostanában. Bocs, ha siránkozás lett belőle, de azért írtam, hátha tudtok tanácsot adni ahhoz, hogy vajon hogy változtathatnék ezen, mert felismertem, hogy ez nem vezet jóra. Köszi 18f
2012. dec. 12. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:

békélj meg magaddal, és akkor más is megbékél veled. Amíg magadat nem tudod szeretni és elfogadni, addig ne várd hogy barátnőd lesz, mert ő neki is téged kell elfogadnia úgy ahogy van. Ha pedig te sem vagy képes erre, egy külső személy akinek már ez értékrendje hogy lesz rá képes.

"Nem voltam soha nagydumás" Nem kel annak lenni. Én pl személy szerint utálom a szófo*ókat. Az ilyenek mindig kompenzálni akarnak a pofázással valamit, vagy testi vagy lelki gondjaikról elterelni a figyelmet. Viszont lehet az emberekkel csipkelődni, csak érezzék hogy poénkodsz, és akkor nem lesz belőle sértődés.

Sovány vagy. Egyél többet. Napi 5-6xi étkezés. 1 hónap alatt hozzászokik a szervezeted, 2. hónapban már farkas éhes leszel ha kihagysz egy kajálást, ha meg nem mozgod le akkor hízás. Persze mellette menjen az edzés mert gondolom nem zsírdisznó szeretnél lenni. Akármilyen edzés jó, nem kell fekve nyomni, meg a divatot követni.

"mert nem merek megszólítani nőket" -utcán leszólítgatni nem is célszerű. Nem tudsz az adott lányról semmit, és ha épp késésben van akkor nem fog veled kávézni, hanem lekezel és megy tovább. "ha meg mégis megtenném ott állok, nincs mit mondanom" - erre kell a sablon, így nem gondolkozol hogy mit mondj, hanem sablonként ledarálod a szöveget. Persze ne az legyen a sablon hogy "jó a segged, kell kóla?"

De amíg nem vagy magaddal megbékélve addig kár csajozni, mert igazából tök 8 hogy mit mondasz, ha a testbeszéded azt sugallja hogy mindjárt elájulsz, annyira izgulsz.

2012. dec. 13. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Attól, hogy magával megbékél, attól még mások nem fogják megkedvelni, de kevésbé lesz sérülékeny. Talán kellene egy vagy több életcél.

Nőügyben:

[link]

2012. dec. 14. 15:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Már hogy ne kedvelnék meg. Lesz egy határozott kiállása a többiek előtt, ez testbeszéd útján minden közelében lévő érezni fogja. Ha meg azon görcsöl hogy mit mondjon, merre menjen, stb. ugyancsak megérzi a társasága.

Persze ezzel nem azt mondom hogy körbe fogják rajongani, de legalább ha beszélgetnek nem ő lesz az akihez hozzá se szólnak.

Amúgy se szerethet, és nem is tetszhetünk mindenkinek. Ezzel kellene kezdeni az elfogadást.

2012. dec. 15. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!