Egy ellustult rozmár lettem, és szomorúságba zuhantam. Mit tegyek?
A fárasztó mindennapok után leszűkítettem a programom délutáni pihenésre,zabálásra,nassolásra,és egyebek.
Na most,fontos bevallanom azt hogy TV és számítógép is van a szobámban.Van hogy nem is nézem csak leülök és és máson gondolkozva bambulok.Ugrálok a számítógép és TV között úgy 2-3 órát iskola után.Persze a házim is megcsinálom,és mondhatni,jó tanuló vagyok.
De mégis úgy elvesztem.Semmihez nincs kedvem,folyton fáradt vagyok,és van hogy éjszakákat fent maradok,gyakorlatilag semmit csinálni,és gondolkodni a semmin.
aztán meg úgy megyek iskolába hogy le sem feküdtem.
Az az érdekes hogy az iskolában teljesen más vagyok.Fókuszálok,nem bambulok,mindig csinálok valami hasznosat még szünetben is.
Sajnos antiszociális vagyok/lettem,itthon töltöm a hétvégéket,stb.
Rájöttem hogy egy ördögi kört alakítottam ki.Nem mondok le a nassolásról,meg itthonról,mert ugye más örömöm nincs,és emiatt még szomorúbb leszek,hiszen csak folytatódik a lustálkodás.
Hol kezdjem?Igazából inkább az érdekel hogy hogyan lehetne több energiám,és hogyan lehetnék újra friss és jó kedvű?
Mi lenne az 1. lépés.Vigyem ki a TV t a szobámból ? :D
sétáljak?
Jusson eszedbe a rozmáros vicc: Hogyan halt meg a rozmár?
Hé rozmár leetted magad. Hol?
Mellesleg tél van, rossz az idő, hajrá légy lusta rozmár!
Igen,jól gondolod.Megfogod a TV-t,az öledbe veszed,és elmégy sétálni...vagy,
Sétálsz a szobában,de jó messzire ám.vagy
Kiviszed a szobádat,a TV-t bent hagyod.vagy
A szobádat megsétáltatod,és közben TV-zel.vagy
A TV-n sétálsz...vagy
Kiviszed a TV-t,kiviszed a szobát,és úgy már jobb lesz.
Sportolj. Akármit.
A sétálás például nem lenne egy rossz kezdés.
Hát a sport jó ötlet,meg a TV éltüntetése/kevesebb használata. Mostanában sétálok az iskolába,egész jó csak hideg van :D..
Meg mindig azt érzem hogy amikor kimegyek sétálni az utcára akkor már nincs is kedvem sétálni..
Na megpróbálom helyretenni magam..
Az utolsó válaszolónak köszönöm a hosszú hasznos választ,a többit is ,viccesek voltak :D..
16 éves vagyok egyébként.
Kb 15 évvel többnek tippeltelek :)
Elmehetsz gyúrni is, ha akarsz és ha van rá lehetőséged.
Vagy fegyencedzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!