Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Akkor ez lenne az a pocsék érzés?

Akkor ez lenne az a pocsék érzés?

Figyelt kérdés

ami már egy ideje tart. Most ékezetek nélkül fogok írni,mert telóról vagyok és így gyorsabb. Na ,nem a telomrol akarok irni... Egy 16 eves lany vagyok. Regebben mondogattak kb egy ket eve,hogy jon majd az idoszak,mikor ugy erzed semmi sem jo. Egy ideje ezt erzem.. a baratboim ,akikkel tenyleg joban voltam ill vagyok(mar en sem tudom) ugy erzem,hogy egyik masik csak kihasznal es van ,aki ugymond a regi baratnojet helyezi elobbre. Ez nem gond nekem,csak ezt sokszor ugy erzem,h kimutatja.

Na,igen a masik 'nagyobb dolog' egy fiu,aki mar evek ota tetszik es szo szerint csak almodozom rola. Ez a bizonyos srac az osztalytarsam. Ő masik ok,h ugy erzem,h minden csak ellenem van es semmi nem jo. A harmadik pedig magam elfogadasa. Nem,nem koversegrol van szo,vagy ilyesmi..nem kulsoleg ,persze nem mintha elegedett lennek. De most itt arra gondolok,h en tudom,mikor hibazom es tudom,h van egy olyan stilusom,ami taszito neha ,es nekem esik nehezemre ezt elfogadni. Es a negyedik ramaty erzesem,h a baratnoim ugy erzem,h neha a baratjuk miatt hanyagolnak. Ez a szo mondjuk tulzas,de valami alapja lehet.

Osszegezve,most minden rossz. Az ido haladtaval remenykedem legalabbis,hogy jobb lesz.

Ti hogyan alltok/alltatok ehhez az idoszakhoz?

Esetleg ha van kedvetek beszelgetni..irjatok.

2012. dec. 8. 23:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Az okot önmagadban keresed, helyesen. Egyszerűen szerethetőbb és szeretni képes emberré kell válnod.

Olvasd el Fromm: szeretet c. könyvét például, és Osho: Szerelem c. könxvét is ajánlom. Ha ezeket meg tudod valósítani, akkor fix, hogy minden jobbra fog fordulni.

2012. dec. 9. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!