Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor érezted magad utoljára...

Mikor érezted magad utoljára igazán boldognak és mi váltotta ki belőled ezt az érzést?

Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 12:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem én feleltem kémiából
2012. dec. 11. 17:02
 12/20 anonim ***** válasza:
utoljára mindig, mikor a barátommal vagyok. mindegy hol hogyan. végtelen boldogság :)
2012. dec. 12. 20:04
 13/20 anonim válasza:
Amikor átmentem egy olyan tárgyból, amit már másodszorra vettem fel :)
2012. dec. 13. 13:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Nyáron talán
2012. dec. 13. 16:09
 15/20 anonim válasza:

Mikor barátommal vagyok,vagy csak telefonon beszélünk,olyankor mindig nagyon boldog vagyok.Minden vele töltött pillanat boldogságot okoz

19/L

2012. dec. 14. 15:39
 16/20 anonim ***** válasza:
55%
Szerencsere en inkabb arra tudok valaszolni mikor voltam utoljara boldogtalan.....van olyan, hogy rossz kedvu vagYok, de ekkor sem mondanam, hogy boldogtalan. Egeszseges vagyok, nem vagUnk gazdagok, de nincsenek anyagi gondjaink, hitelunk, a szuleim fiatalok egeszsegesek, a parommal boldog kapcsolatban elek.( ahol akadnak problemak is, de. Meg tudjuk beszelni) Talan az ocsem miatt vannak aggodalmaim, mert valahogy ugy erzem nem talalja a helyet a vilagban . Ami csokkenti a boldogsagomat, hogy gondjaim vannak a munkahelyen, de teszek az elegedettsegemert, boldogsagomert, ugyhogy valtanom kell, de emiatt van bennem felelem...
2012. dec. 15. 08:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap, amikor kaptam a barátomtól egy nagyon kedves és őszinte sms-t. És amikor utána az osztálytársaimmal iszogattunk. Úgy érzem, hogy közelebb kerültünk egymáshoz és, hogy végre megint lehetnek barátaim. Ezelőtt nagyon régóta nem éreztem magam boldognak.
2012. dec. 16. 18:58
 18/20 gabes08 válasza:
Én akkor vagyok valamennyire boldog ha van pénzem tankolni és csúszkálni a kocsival vagy csak kirándulni kocsikázni kalandozni barátokkal. Tehát a pénz az boldogít, de igazán akkor lennék boldog ha nem lenne minden csaj hülye pi..., hanem lenne bennük kis értelmes életfelfogás, kis romantika. sokszor vagyok boldog, de sosem teljesen.
2012. dec. 19. 13:56
 19/20 anonim ***** válasza:

gabes08

Kivancsi lennek, hogy ugyanezt mondanead-e ha peldaul mindig lenne penzed bezinre, hogy "csuszkalj" a kocsival, viszont te, vagy valamelyik hozzad kozel allo szemely sulyos, esetleg gyogyithatatlan betegsegben

szenvedne.

Szerintem nem annyira.

Vagy peldaul azt mondana neked valaki (egy ordog :) ), hogy valassz akozott, hogy mindig legyen penzed, de cserebe nem lehet soha gyereked, vagy lehet annyi gyereked amennyit akarsz, de mindenert kemenyen meg kell kuzdened.

Elhiszed, hogy sokan mindent megadnank, hogy gyerekuk lehessen, es nem erdekelne oket a penz, es a nehezseg amit vallaniuk kell?

Igy tehat a penz is csak akkor "boldogit" ha ez az egyetlen ami hianyzik az eletedbol.

2012. dec. 20. 09:06
 20/20 anonim ***** válasza:
tavaly április 18án asszem,feltettem tippmixen 30 ezret a Chelseare a Barcelona ellen 1-0 lett:D és nyertem 140 ezret:D Üdv egy Chelsea drukker.
2012. dec. 25. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!