Mikor érezted magad utoljára igazán boldognak és mi váltotta ki belőled ezt az érzést?
Mikor barátommal vagyok,vagy csak telefonon beszélünk,olyankor mindig nagyon boldog vagyok.Minden vele töltött pillanat boldogságot okoz
19/L
gabes08
Kivancsi lennek, hogy ugyanezt mondanead-e ha peldaul mindig lenne penzed bezinre, hogy "csuszkalj" a kocsival, viszont te, vagy valamelyik hozzad kozel allo szemely sulyos, esetleg gyogyithatatlan betegsegben
szenvedne.
Szerintem nem annyira.
Vagy peldaul azt mondana neked valaki (egy ordog :) ), hogy valassz akozott, hogy mindig legyen penzed, de cserebe nem lehet soha gyereked, vagy lehet annyi gyereked amennyit akarsz, de mindenert kemenyen meg kell kuzdened.
Elhiszed, hogy sokan mindent megadnank, hogy gyerekuk lehessen, es nem erdekelne oket a penz, es a nehezseg amit vallaniuk kell?
Igy tehat a penz is csak akkor "boldogit" ha ez az egyetlen ami hianyzik az eletedbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!