Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kell csinálni egy Atw.hu...

Mit kell csinálni egy Atw.hu oldallal, amit Én csináltam?

Figyelt kérdés
Én csináltam egy oldalt az Atw.hu-n, de sajnos nem tudom, hogy lehetne meg tekinteni az oldalamat. Mit kell tenni, hogy látható legyen?

2012. dec. 6. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha csak regisztráltál, akkor van egy üres oldalad és egy tárhely hozzá. A gépen létrehozod az oldaladat, majd a regisztrációkor kapott adatokkal belépsz az FTP-szerverre, oda bemásolod az oldal fájljait - ügyelve arra hogy a szerver gyökerében legyen az index.html/php. Ezek után ha megnyitod a regisztrált oldal címét a böngészőben, a szerverről betölt a feltöltött oldal, és az jelenik meg.

Ez nem olyan mint a sablonos szerkesztők, hogy csak összekattintgatod a dobozokat és feltöltöd szöveggel. Neked kell az oldalt létrehozni a felépítéstől kezdve a design-on át a tartalomig egy webszerkesztővel (ehhez minimum egy html-tudás kell, hogy tudd elkezdeni, fejleszteni és karbantartani ha valami nem jó).

2012. dec. 6. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Amit az első mond.

Annyira nem nehéz azért, 12 éves koromban már ezzel szórakoztam, gagyibbnál gagyibb oldalakat csináltam atw-n. :D

2012. dec. 6. 18:25
 3/4 A kérdező kommentje:
De hogy lehet ezt megcsinálni, hogy írjon valamit az oldal?
2012. dec. 6. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Hogy legyen rajta tartalom amikor betölt az oldal? Azt írtam le.

Telepítesz egy webszerkesztő programot, megcsinálod benne az oldalt. Total Commanderrel létrehozol egy FTP kapcsolatot a megadott infókat beírva, majd arra kapcsolódsz. Bemásolod a gépről a szerverre az elmentett oldal fájljait, és ennyi.

2012. dec. 6. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!