Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Srácok ti mikor okostelefonnal...

Srácok ti mikor okostelefonnal elmentek szarni mennyi idő vagy h jön el az pont, h najó, mostmár leteszem, kitörlöm és lépek?

Figyelt kérdés
Kinek mennyi idő volt a maximum h nyomkodta miközben a tégla vagy az iszap párolgott alatta?
2012. dec. 5. 07:41
 1/7 anonim ***** válasza:
az guszta
2012. dec. 5. 09:11
 2/7 anonim ***** válasza:
érdekes kérdés, változó, a mi családunk az okostelefon ideje előtt is nagy "trónolós" :-) volt, rejtvényfejtés újságolvasás, illetve a tetrisz idejében, nagy családi programnak számított a nagydolog közben játszani, az időnktől függően 5 perc-25 percig is képesek voltunk, vagyunk ücsörögni!
2012. dec. 5. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:

én nem telefonnal járok a wc-re.

hanem autóval :D

2012. dec. 5. 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Azok a boldog régi újságos évek...

harmadik

Taxis vagy vagy sarki kurv@? XD

2012. dec. 5. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
csak egy multimilliomos aki az autójával jár a wc-re. tudod hogy mindig szem előtt legyen, nehogy elkösse valaki. :D
2012. dec. 5. 14:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sosem értette, hogy miért kell telefonnal wc-re járni. Max fél perc az egész, kitörlöd, ennyi. o.O
2012. dec. 5. 19:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Fúj! Én sem viszem a telefonomat a wc-re. Ha nyilvános helyen vagyok és nálam van, akkor meg pláne nem fogdosom össze a WC-s kezemmel.

Egyébként max 1 perc az egész, időm sem lenne rá. Nem értem egyeseknek mért jó a bűzben letolt gatyával ücsörögni fölötte...

2014. dec. 6. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!