Srácok ti mikor okostelefonnal elmentek szarni mennyi idő vagy h jön el az pont, h najó, mostmár leteszem, kitörlöm és lépek?
Figyelt kérdés
Kinek mennyi idő volt a maximum h nyomkodta miközben a tégla vagy az iszap párolgott alatta?2012. dec. 5. 07:41
2/7 anonim válasza:
érdekes kérdés, változó, a mi családunk az okostelefon ideje előtt is nagy "trónolós" :-) volt, rejtvényfejtés újságolvasás, illetve a tetrisz idejében, nagy családi programnak számított a nagydolog közben játszani, az időnktől függően 5 perc-25 percig is képesek voltunk, vagyunk ücsörögni!
3/7 anonim válasza:
én nem telefonnal járok a wc-re.
hanem autóval :D
4/7 anonim válasza:
Azok a boldog régi újságos évek...
harmadik
Taxis vagy vagy sarki kurv@? XD
5/7 anonim válasza:
csak egy multimilliomos aki az autójával jár a wc-re. tudod hogy mindig szem előtt legyen, nehogy elkösse valaki. :D
6/7 anonim válasza:
Én sosem értette, hogy miért kell telefonnal wc-re járni. Max fél perc az egész, kitörlöd, ennyi. o.O
7/7 anonim válasza:
Fúj! Én sem viszem a telefonomat a wc-re. Ha nyilvános helyen vagyok és nálam van, akkor meg pláne nem fogdosom össze a WC-s kezemmel.
Egyébként max 1 perc az egész, időm sem lenne rá. Nem értem egyeseknek mért jó a bűzben letolt gatyával ücsörögni fölötte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!