Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok soha új témát...

Miért nem tudok soha új témát behozni a beszélgetésekbe?

Figyelt kérdés

Tehát az a helyzet, hogy én inkább az a "beszéltető" típus vagyok. Ha mondjuk ketten beszélgetünk valakivel és felhoz egy témát, akkor ahhoz hozzá tudok szólni rendesen meg minden, de amikor azt kibeszéltük, sokszor előfordul, hogy csak csönd van, mert nekem sohasem jut eszembe önállóan egy másik téma. Szerintem ez azért is lehet, mert kreativitásom a nullával egyenlő, csak ilyen klisés témákat tudok felhozni.

Sajnos így a legtöbb ember unalmasnak tart, amit meg is értek.

Hogyan változtathatnék?

2012. nov. 29. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
ember, szekszelj velem.
2012. nov. 30. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
csak vicceltem, ásitoznék
2012. nov. 30. 20:18
 3/4 A kérdező kommentje:
mehet a menet, tuti nem unatkoznál;):D:D
2012. dec. 1. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Beszélgess többet másokkal és akkor tájékozott leszel és több mindenről tudsz beszélni.Én pl recepciós vagyok egy egészségcentrumban és van, hogy ott kell beszélgetnem valakivel kb 1 órán keresztül de én általában két kérdés közül lavírozok. Hogy vagy? Milyen napod volt? ha nem akar beszélgetni akkor nem fog mondani sok mindent mert van, hogy én is csak bambulni akarok ki a fejemből de mivel az ember szeret beszélni az ÉN-ről ezért általában fossák a szót.:D
2012. dec. 8. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!