Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek is fiatal vagyok...

Szerintetek is fiatal vagyok 14,5 évesen a pasizáshoz? L

Figyelt kérdés

A szüleim nagyon elmaradottak és már akkor gyilkos szemekkel néznek rám, ha egy fiúval beszélgetek..

Mármint pasizás alatt nem azt értem, hogy minden héten másik, csak most épp nagyon tetszik egy srác és nem tudom, a szüleim mit gondolnának rólam, ha összejönnénk. A nővérem már azon is ki volt akadva, hogy egy 23 éves sráccal msn-ezek (csak haverok vagyunk). Viszont más lányok már ilyen 12-13 évesen szexelnek, isznak mint egy gödény, akkor szerintem a mai világban már nem akkora nagy baj, ha pár hónap híján 15 évesen járok valakivel o.O

Szerintetek ennyi idősen fiatal vagyok még hozzá?

2012. nov. 25. 21:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
29%

Korai hisz, úgysem sül ki ilyen fiatalon komoly szerelem, először ki kell ismerned a fiúkat mint barátot, utána ráérsz még vele

De nem kötelező megfogadni amit mondtam, 15évesen már ellehet menni csókig, de szex felé semmiképp, ha most belemerülsz mint a 13-14évesek 17-20éves korodra semmi jelentősége nem lesz egy testiségnek, hidd el 18-20felett már teljesen más minden, mint a Ti korotokban

Én 20 vagyok, egyszer csókoltam meg valakit 18 évesen, nem volt rossz, de jelenleg sincs senkim és semmilyen kapcsolatot nem ápolok lányokkal

20/F

2012. nov. 25. 21:47
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

Természetesen nem a 23 éves ismerősömmel akarok összejönni, vele csak msn-en beszélgetek :D

A srác aki nekem tetszik 16 éves.

Amúgy még ilyen fiatalon én sem akarnék vele lefeküdni.

2012. nov. 25. 21:49
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Amíg csak MSN-ezel, azzal semmi gond. Testileg érett vagy a szexhez, lelkileg még nem biztos. Szerelmes lehetsz, azt nem tilthatja meg senki, de ne keverd a vággyal és a fellángolással. Szóval vigyázz magadra! A növéreddel tudsz erröl beszélni?
2012. nov. 25. 21:58
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

13as te szánalmas vagy :D

Szerintem nem korai, de 23 évessel inkább ne, ha hozzád illővel éled meg ezeket ennyi idősen, az úgy okés.

2012. nov. 25. 22:04
 15/23 anonim ***** válasza:
77%

A pasizáshoz igen, de ha ismerkedtek, barátkoztok, ahoz szerintem nem. Persze csak ésszel! Max. csókig menjetek el! Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, nem azt kérdezte a kérdező, hogy a szexhez fiatal-e! És valljátok be (mindenki, aki rögtön rávágta, hogy igen, fiatal), ti hány évesen kezdtetek el ismerkedni, járni valakivel??

Az álszent népség most le fog pontozni, de én is 14 és fél évesen kezdtem el járni a barátommal, és már több, mint 4 éve együtt vagyunk (2 évig csak csók volt).

Nem kell mindjárt megkövezni, 14,5 évesen már járhat valakivel.

2012. nov. 25. 22:10
 16/23 anonim válasza:
46%
Manapság már túl idős.
2012. nov. 25. 22:10
 17/23 anonim ***** válasza:
85%

Nekem 14 évesen volt az első barátom, igaz nem feküdtem le vele, csak 16 évesen, 3 évig voltunk együtt. És elhihetitek nem égtem ki szexuálisan egyáltalán:D

Amúgy szerintem nem korai, de a szexxel még várhatsz 1-2 évet.

25/N

2012. nov. 25. 22:20
 18/23 anonim ***** válasza:
79%

ne parázz. Nyugodtan randizzatok, ismerkedjetek :) Nem kell azonnal ördögöt festeni a falra, hogy mi minden rossz fog történni veled emiatt. A veled egykorúak többsége ugyan ezt teszi és a többség mégis értelmes felnőtt lesz.

Tudd, hogy hol a határ (szerintem se feküdj le vele még egy darabig) és akkor minden rendben lesz :)

L/21

2012. nov. 25. 22:31
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem vagy túl fiatal, szerintem a csók már belefér egy korodbelivel, ha van szerelem:)

De más még nem!

2012. nov. 26. 00:27
 20/23 anonim ***** válasza:

lehet valaki 14 évesen szerlmes nincs vele semmi gond szerintem, ha emellett a tanulásra is forditasz időt:D most lehet hogy strébrséget mondtam de egy fiú miatt ne bas*d el a jegyeidet

de te még nagyon gyerek vagy egy 23 éveshez ,

a szüleid se normálisak ,ha beszélsz egy fiúval az miért baj? elég prűdek lehetnek a szüleid ...:|

2012. nov. 26. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!