Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet valamit tenni a víziszon...

Lehet valamit tenni a víziszony ellen?

Figyelt kérdés
Nem tudok megtanulni úszni,mert víziszonyom van,de nagyon szeretnék,mindig eltervezem,hogy nem fogok félni és beleugrom,de mikor oda kerülök akkor képtelen vagyok elengedni magam.Lehet tenni valamit ellene?
2009. aug. 17. 10:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajna nem. De azert lehet probalkozni, termal strandokon.
2009. aug. 17. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ez lehet egy komplexus. (Nagyon valószínű.) Képzett pszichoterapeuta hipnózisban visszavihet a keletkezés idejére (valahova a gyerekkorodba) és ott tudsz dolgozni vele. Az, hogy mennyi idő, pénz és energia kell ehhez, sokban függ a részletektől, amiket nem ismerek. (Lehet, hogy Te sem ismered őket.)
2009. aug. 17. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem tériszonyom volt pár évig, aztán hopp: elmúlt. De az is jó, amit az előttem szóló mondott, a pszichoterápia.
2009. aug. 18. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Meggyőződésem, hogy az ilyen iszonyokat az előző életből hozzuk. Szepes Mária híres és nagyszabású regényében(Vörös Oroszlán) a főszereplőt vízbe fojtják, és mikor újra megszületik, víziszonya van. Vannak akik hisznek az ilyesmiben, pl. én is.
2009. aug. 18. 13:15
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Én nem nagyon hiszek ebben az előéletes dologban annyira,bár lehet,hogy igaz.

Egyébként pedig tériszonyom is van egy kicsi és még

rengeteg félelmem volt kiskoromban,amit lassan kinőttem.

De a víziszony az ami még most is bennem van és elég erős.

Rengeteget próbáltak tanítani úszni,de nem tudtam legyőzni a félelmemet.Más dologban viszont sikerült,mint a tériszonyt,mert voltam hegyeken is és nagyon megérte felmenni,tériszony ide vagy oda gyönyörű volt.De a víííz már az más.

nem tudom érhető voltam e

2009. aug. 19. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretek úszni,kivált természetes vízben, tóban, folyóban, ilyenkor a fejem is bemneritem és élvezem, hogy teljesen átadom magam a víznek. De két jó barátnőm is víziszonyos, sőt még egy harmadi valaki, akit csak úgy lazán ismerek. Meg tudom érteni őket, mert látom, hogy minden hiába, ez nem múlik el. Azért reménykedj benne, hogy mégis...
2009. aug. 19. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet: Nem mész vízbe XD De komolyra fordítva a szót szerintem magadban végig kellene gondolni, hogy miért lehet ez. Esetleg kiskorodban lenyomtak a víz alá vagy valami. De ha nem tudod miért van, keress fel egy pszihológust és együtt rájöttök. Aztán már megy minden mint a karikacsapás
2009. aug. 21. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!