Depis voltam/vagyok! És úgy érezem, ez megváltoztatott! Mit tegyek, hogy újra a régi legyek? L/15
elfelejteni őket? hisz ők a legjobb barátaim! ha ők nem lennének, az életem kb megsemmisülne!:/
jó ötlet a sport, már többen mondták nekem. csak az a baj, h suli közben, egyszerűen nincs időm rá!://
Ez csak egy buta kifogás volt! Te is tudod, hogy van rá időd...
A barátaiddal meg foglalkozz, persze! Velük is elmehetsz akárhova! :)
Csak mozdulj ki, ne zárkózz be a szobádba! :)
Tényleg nincs időm rá, pedig nagyon szeretek sportolni! Régen sokat sportoltam, de most így gimiben nincs idő rá!:/
Ugye a barátaimmal már nem egy iskolába járunk és alig tudunk találkozni! Persze, nagyon szeretek velük lenni és ha bármikor lehetek velük, akk rögtön megyek! De nincs sokszor és ez a baj! Nagyon hiányoznak és hát pont emiatt vagyok depressziós, h alig látom őket:/
Jó... hétvégére már most kezdj el szervezni valamit a barátaiddal!
Azt meg meséld el, hogy mivel telik egy átlagos hétköznap délutánod! Kezdd azzal, hogy mikor érsz haza a suliból... :)
És kötelező? Nem tudnál itthon maradni a nagyszüleiddel?
Felvehetlek FB-n és velem beszélgethetsz... :)
Úgyis sok a szabadidőm :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!