Önfegyelemben segítség?
Figyelt kérdés
Sziasztok , 12 éver fiú vagyok 7ik osztályos , eddig minden évben full 5ös voltam , most is az vagyok , és az a baj h valahogy nincs akkora önfegyelmem , tehát mindent megcsinálok csak akkor amikor már szorul a hurok , néha-néha becsúszik egy elmaradás a suliban leckéből , és jobb gimnáziumba szeretnék menni ahol koleszos lennék és úgy érzem ha 4-5 akarok lenni nem elég az önfegyelemEm , ezen szeretnék válpoztatni illetve a segítségeteket kérni , illetve módszereket és tapasztalatokat , köszönöm előre is a segítséget !2012. nov. 21. 18:07
1/1 anonim válasza:
Fogd fel úgy a tanulást, hogy az a ,,munkád". Én is ezt csinálom, és néha olyan ,,fontosnak" érzem, ezt jól kell tudni,stb..estig tanulok, nem vagyok stréber, és hidd el, lány szemmel mondom, ha egy fiú értelmes, az mindig előny,nem csak pályaválasztás(és ebben az esetben gimi) szempontjából! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!