Mi volna, ha tudnánk a halálunk napját?
Figyelt kérdés
Tudom sokan mondják, hogy van olyan dolog amit nem jó előre tudni. Ez talán a legelső. De ti mit tennétek?2012. nov. 19. 09:49
1/8 anonim válasza:
én nem bánnám, ha tudnám ... elrendezném a fontosnak tartott dolgaimat (nem magam miatt, mert ha meghalok piszokul nem érdekel mi lesz utána), hanem a gyerekeim miatt, ha tudnék nekik könnyíteni valamit a későbbiekre (bár ez önmagában ellentmondás, hogy ha nem érdekel mi lesz később, akkor miért foglalkoznék vele)
2/8 anonim válasza:
Otthagynám a családomat a fenébe, lenyúlnám az összes pénzt és értéket és kimennék külföldre, mindent kipróbálnék, az utolsó pár hétben talán írnék pár oldalt az életemről, a fontosnak tartott dolgokról, azt odaadnám egy hozzátartozómnak és nyugodtan várnék a egy nyugodt, békés, természethez közeli helyen arra, hogy üssön az óra.
3/8 anonim válasza:
szerintem összeomlana az a rend, ami összefogja ezt a társadalmat/világot.
4/8 niltwill válasza:
Akkor még inkább elszánnánk magunkat a céljaink/álmaink teljesítéséért/eléréséért. Minden egyes napnak bármelyik pillanatában meghalhatunk - szóval érdemes mindig felkészültnek lenni, és úgy végezni + szervezni tevékenységeinket, mintha az az utolsó lenne (azon a napon). Ha mindent beleadva élsz minden nap - képességeid teljében -, akkor elméletileg nem lesz megbánásod.
5/8 anonim válasza:
Uccsó kettőnek igaza van... első vagy egy elvont, tanulatlan homokos kisgyerek, aki még xart sem tud semmiről, csak próbálja tenni az agyát, vagy nem tudom. Mindenesetre van még mit tanulnia...
6/8 anonim válasza:
Hopp, rögtön kaptam egy levelet tőle, valamit dumált, első mondat után töröltem a pékbe. :D
Biztos megfájdult az érzékeny kis lelke a válaszoktól. :( És képtelen elfogadni, hogy nincs igaza.
Rate him down.
7/8 anonim válasza:
Pedig tudjátok. Életetek utolsó napja lesz az a nap. Nem kell túlragozni, aki egyszer megszületik, az onnantól kezdve halálraítélt is lett egyben.
8/8 homo ludensz válasza:
Az lenne igazán hiteles ha módotokban állna olyan emberrel beszélni akit halálra ítéltek majd kegyelemből x évi börtönre változtatták.Arról az időszakról kérdezzétek míg várta hogy mit válaszolnak a kegyelmi kérvényére. Más ám az ítélet kihirdetése után ülni a cellában és más otthon a számítógép előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!