Segítség! Valaki?

Figyelt kérdés
Nagyon egyedül vagyok, nincs egyetlen barátom se... A szüleim nem engedik a háziállatot! Mit csináljak, hogy keressek barátokat??
2012. nov. 18. 17:54
 1/5 anonim válasza:
majd én barizok veled hány éves vagy és mien nemü ?
2012. nov. 18. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
tartsál online tevét. Nem tudom még működik e az oldal.
2012. nov. 18. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Iskolába jársz? Ott hogy-hogy nincsenek barátaid?
2012. nov. 18. 21:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, iskolába járok, és azért, mert igazából nem is összevesztem, csak van egy osztálytársam, aki mindenkinek azt mondja ne barátkozzon velem, és gúnyneveket adnak... Nagyon rosszul esik.
2012. nov. 20. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatsz kedves lenni az osztálytársaiddal (bár lehet hogy eddig is az voltál) és lehet, hogy rájönnek, hogy rosszul tették, hogy kicsúfoltak, ha meg nem akkor ne foglalkozz velük. Próbálj meg máshonnan barátokat szerezni. Másik osztályból például. Vagy esetleg ha van valami olyan hobbid, aminek az űzése közben másokkal találkozol beszélgess velük.
2012. nov. 22. 16:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!