Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet, hogy az érzelmi intelli...

Lehet, hogy az érzelmi intelligenciám alacsony szintje miatt vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, és csak egy kapcsolatom volt, amely nem igazán működött, pedig szerettem a lányt.

Sajnos nem tudok bánni az emberekkel, pedig elég jól kiismerem őket. Nehézséget okoz interperszonális kapcsolatokat kialakítani, akár baráti, akár más szinten, továbbá beszélni az érzelmeimről. Nem vagyok egy expresszív ember, hogy úgy mondjam.

Lehet ezen változtatni? Ha igen, hogy?

2012. nov. 18. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. Igen. Nem vagyok szakértő, valami ilyen cikkeket, könyveket olvass, ha az érdekel, hogyan.
2012. nov. 18. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
olyat kell keresni aki szintén így van, ő meg fog érteni és nem fog elvárni tőled olyan gesztusokat amiket nem tudsz megadni.
2012. nov. 18. 13:23
 3/5 anonim válasza:
Pl nem bújsz szakszavak mögé, hanem értelmesen tapintatosan beszélsz a másikkal. Mindent meg lehet mondani csak meg van a módja. Pl nem mondod ki elsőre azt ami az eszedbe jut hanem elgondolkodsz rajta, ha neked így amondaná valaki ahogy te akarod az hogy esne, képzeldd magad a másik helyébe egy percre.
2012. nov. 18. 13:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, a harmadiknak különösen!
2012. nov. 18. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem szoktam könyveket reklámozni, a bestsellerek és az önismereti könyvekről meg megvan a véleményem, de a Férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról (vagy valami ilyesmi a címe) egész jó volt, még nekem is segített.
2012. nov. 19. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!