Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ölnél embert, ha nem lenne...

Ölnél embert, ha nem lenne semmilyen következménye?

Figyelt kérdés

2012. nov. 14. 20:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:
:)
2013. jan. 27. 14:17
 32/63 anonim ***** válasza:
96%
Ha ártott nekem (bármiben) és a halálán kívül nem lenne következménye, akkor simán... ha meg ő öl meg engem ugyanilyen indokkal? igazán nem érdekel, túl sok érték nincs bennem ami elveszne...
2013. febr. 18. 14:45
 33/63 anonim ***** válasza:
100%
Emberek, ti nem tudtok elvonatkoztatni. Teszem azt egy olyan világban élnénk, ahol a modern technológia lehetővé teszi a halálból való visszajövetelt (klóntechnológia, vagy amit akarsz), és így a gyilkosságnak valóban SEMMI következménye nem lenne. Ennek megfelelően válaszoljatok.
2013. febr. 18. 14:58
 34/63 A kérdező kommentje:
Utolsó, nézd, tetszik a gondolatmeneted, de én nem így képzeltem el. Meghalna az illető, természetesen. De nem derülne ki, nem kapnának el soha, így értettem. Valóban nem fogalmaztam egyértelműen.
2013. febr. 18. 15:20
 35/63 anonim ***** válasza:
96%

igen, kb. olyanokat mint a sorozatban Dexter.

bunozoket, rossze embereket.

az eroszaktevoket, pedofilokat elve meg is nyuznam ha tehetnem.

aki penzt rabol azzal nem foglalkoznek.

de drogdilerek a nagyobb kutyakkal se bannek kesztyus kezzel.

asszem inkabb az eroszaktevoknek kene felniuk tolem. elve feldarabolnak oket meg kibeleznem a szemetladakat.

aki nemi eroszakot kovettett el azt meg ki is herelnek elotte erzestelenites nelkul.

tudom beteg vagyok :)

de nyugi nagyon jol sikerult elsajatitanom a megfelelo viselkedest.

es mivel tul nagy terveik vannak a nem basznam el azzal hogy onkenyesen igazsagot szolgaltatok masert.

mondjuk ha engem bantananak akkor tuti levadasznam az illetot utana szoval mentse meg az ur azt a nyomorultat aki hozzam merne erni mert a sajat borevel bebugyolalva zacskoznam be a darabjait.

22/N

2013. febr. 18. 21:09
 36/63 anonim ***** válasza:
91%
Nem a büntetés miatt nem ölök embert, hanem személyes erkölcsösségem miatt :)
2013. febr. 18. 22:49
 37/63 anonim ***** válasza:
91%

mármint jogilag nem lenne következménye?

vagy az emberek is leszarnák körülöttem?

hmm.. akkor sem, mert nem bírnék úgy élni

2013. febr. 18. 23:17
 38/63 anonim válasza:
Ha csak azért nem öl valaki mert nincs következménye az elég gáz. Amúgy mindig van következménye. Meghal egy ember ami a te lelkeden szárad. Ez nem következmény?
2013. febr. 19. 12:20
 39/63 anonim ***** válasza:
35/38 ez így leírva szép és jó de hát a valóság kicsit cudarabb. nem hiszem h lenne időd bosszút állni.látod mi megy.
2013. ápr. 10. 17:28
 40/63 anonim ***** válasza:
100%
szívesen kinyirnék egy pár r*hadékot
2013. ápr. 19. 21:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!