Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok picit depis, ha...

Miért vagyok picit depis, ha minden jó?

Figyelt kérdés

Hello!

Nem igazán tudom megmagyarázni, itthon a családban minden rendben van, suliban minden rendben van, barátaimmal minden rendben van, délutánonként minden rendben van, ha hétvége van pl: péntek délután nagyon jól vagyok, vidám.

Miért van az, hogy picit mégis néha depis vagyok?

Mintha valami gondom lenne, pl: gyakran eszembe jut az öngyilkosság, de miért jut eszembe? Ki bántott? Vagy mitől félek? Éreztétek így valaha magatok? :/ Nem értem magam.

2012. nov. 13. 20:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kamasz vagy. Ennyi. Majd kinövöd.
2012. nov. 13. 20:04
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem tudod jó dolgodban mit csinálj már. Komolyan mondom. Fogadjunk vagy max 15., ha minden jó az is baj, ha minden rossz az is baj. Nemhogy örülnél, hogy lyuk van a fenekeden, valam imiatt mindig vergődni kell. Nézz magadba...
2012. nov. 13. 20:05
 3/11 A kérdező kommentje:

Második: Így van: D Ezt vettem észre, hisztis vagyok: D Nem másokkal hisztis de megőrülök magamtól.

Hát miért nem tudok boldog lenni? Nincs semmi baj, nem állok bukásra suliba, nincs semmi stressz helyzet, csak annyi,hogy 15 éves vagyok.=/

Tényleg semmi nem jó önmagamnak, de harcolok vele szemben,de nem tudok ilyenkor este vidám lenni:/.

Teljesen megváltoztam.

2012. nov. 13. 20:08
 4/11 A kérdező kommentje:
első: Már jó lenne kinőni:).
2012. nov. 13. 20:08
 5/11 nagylzs ***** válasza:
Aki azt mondja hogy nem boldog az úgy érti: nem elég boldog. Mert lehetne még boldogtalanabb is. Ez csak egyfajta elégedetlenség. Koncentrálj kifelé, a külső dolgokra. Találj magadnak olyan célt, ami biztosítja neked a siker örömét, de egyben előre is visz valamiféle cél felé. Ha ilyen dologgal foglalkozol, akkor megfeledkezel magadról, és nem lesz lehetőséged boldogtalannak érezni magadat.
2012. nov. 13. 20:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Rám is este jön a depi általában. ;) :/ 15/f
2012. nov. 13. 20:18
 7/11 anonim válasza:
nálam is néha előfordul...aztán történik vmi rossz és ez után már tudom értékelni,ha minden renben van.15/L
2012. nov. 13. 20:26
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek is.:)

Majd csak elmúlik:D. De tényleg mindig este, és iskola előtt: D Mintha lehúzna az iskola gondolata.:/

2012. nov. 13. 20:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Majd visszasírod, ha napi 8 meg 12 órákat dolgozol ;)
2012. nov. 13. 20:50
 10/11 A kérdező kommentje:
:/ Igaz, végülis ez sem jó,mert itt meg hülyén mennek a buszok:s.. pl: 5.óra után nincs busz, csak 12:30kor, na most azt a buszt már nem érem el...=/ így jön egy 14:30kor. Ha 7 órám van alig érem el, ha 6, akkor bőven, ha 5 akkor meg sz*pok ott, mikor itthon lehetnék simán 1 órára.:/.
2012. nov. 13. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!