Mi életed legnagyobb ajándéka? Amiért nem tettél semmit, hanem csak úgy kaptad a "sorstól"?
A kisfiam! Egyáltalán nem volt tervezett baba, véletlenül "csúszott be", az apja nem is vállalja (mióta persze megszületett, mert előtte még nagy volt a szája), de nem is baj, nekem ő a legnagyobb ajándék.
Meg ami még nekem nagy ajándék a sorstól, hogy olyan nyelvérzékem van, hogy soha a büdös életbe nem kellett otthon nyelvórára készülnöm, mert amit a suliban mondtak, az berögzült (halál komoly, hogy sose tanultam angolra) és csak ötöseim voltak, és mindenféle tanulás, kínlódás nélkül érettségiztem angolból :) Na ennek nagyon örülök, mert tanulni utálok.
nekem még nem volt ilyen. Az hogy megszülettem, hát az nem túl nagy boldogság tekintve eddigi életemet. A páromért jelenleg is küzdők, és mindig is fogok, a suliban nem vagyok egy osztályelső sem, rengeteget küzdök azért, hogy ne maradjak le túlságosan..., aképességeim (jó sportoló lehettem volna), pedig elszálltak, már bepótolhatatlan hátrányom van.
Az egyetlen ajándékom a sorstól talán a tenger szeretete. Nem tudom miért, imádom, nme tudom, megmagyarázni, ne is kérdezze senki, egyszerűen csak boldoggá tesz a tudat, hogy néha úszhatok, merülhetek benne, vagy már a gondolatától is megnyugszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!