Függő vagy?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 20:08
21/30 anonim válasza:
mindenki függ. =)
nikotin, net, zene, telefon, egy emberke... :D asszem ennyi. :P
22/30 anonim válasza:
net ,jatek, zene, fesztivalok, koncertek--szegény én
23/30 anonim válasza:
Számítógép-Azon minden megy, hát, szerintem egy fél napot nélküle lennék halálra unnám magam....
Nasi függő-Bármi jöhet, csak egyek mindig valamit!
Eső függő-Imádom az esőt!!
Rajz függő-Imádom kifejezni kreativitásomat...és szerénységemet:)
Vers, történetírás függő-Jó érzés leírni a gondolataimat.
Napló írás függő-Muszály kifejeznem próblémáimat.
Tükör függő-Nézni magamat:D
Stb...van méég nagyon-nagyon sok függőségem...:))
14/L
24/30 anonim válasza:
Előzőhöz hozzátéve a számítógép nélkül csak a többi függőségeimmel tudnám eltölteni magam. Még Hannah Montana függő vagy meg H2o!
25/30 anonim válasza:
igen..
kóla függő :D
vicc nélkül .. minden nap iszom kólát.. legrosszab esetben iszok reggel 2 kortyot, és aztán ha hazajövök csak azt iszom.. v vizet, de mivel egész nap vizet iszom inkább kóla :D tudom hogy nem jó..de ez van
27/30 anonim válasza:
Telefon-függő :) Úgy értve, hogy mmindig el kell hogy tudjanak engem érni, és én is elérhessek másokat. Ha elkezd merülni a telefonom, akár "egyetlen csíkot" is, ideges leszek, és rögtön teszem töltőre.
28/30 anonim válasza:
Igen, kábítószer függő vagyok.
30/30 Nikolai. válasza:
Marihuána, Crack, Heroin, Speed, Extasy, de legalább nem iszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!