Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt hogy nem ajándékoztak...

Volt hogy nem ajándékoztak meg egy ünnepkor?

Figyelt kérdés

Milyen ünnep volt? Szülinap névnap karácsony?

És miért nem ajándékoztak meg?

Elfelejtették?

Utána pótolták?

2012. nov. 10. 01:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen! Most 19. szülinapomon már nem kaptam papától ajándékot. Elfelejtette de nem is említettem neki számomra többet jelent az, hogy ő még él( rákos... :( ), és nem akarom pénzel meg semmi ajándékkal lehúzni.

Nekem bőven elég ajándék az, hogy még életben van hisz tavaly az orvosok azt mondták nem éli meg a karácsonyt! Ennek ellenére már 1 év lassan eltelt és szerencsére még él és virul. :) TÖKÉLETES AJÁNDÉK!!

2012. nov. 10. 05:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Volt már,hogy elfelejtették a szülinapom,de olyan is,hogy csak ajándékot nem kaptam(ez pont most októberben volt a 18.-ik).

Betegség miatt a családban csak egy hét múlva ültünk le,de ünnepi ebéd,torta volt,csak ajándék nem,magán a szülinapomon kaptam egy tízest de mondtam,hogy inkább ajándékot kérek,azt mondták az is lesz elvégre ez a 18.-ik tehát ilyenkor nagyobb/több dolgot szoktak adni,de végül nem lett.

Nem haragszom mert tudom,hogy jöttek közbe más kifizetendő dolgok is.

2012. nov. 10. 06:48
 3/4 sámliműszerész ***** válasza:

Hmmm. Gyakorlatilag 14 éves korom óta nem ajándékozott meg senki semmivel semmilyen alkalomból, ha akart is, én addig piszkáltam míg fel nem adta. Nem szeretek jópofizni, meg álmosolyogni amikor kibontom azt amire tuti hogy nem is vágytam soha. Eléggé beszűkült ilyen téren az érdeklődési köröm, és ritkán veszek magamnak bármit is, csak akkor ha muszály.

Na ez elég jó válasz?

2012. nov. 10. 12:38
 4/4 Kameko-san ***** válasza:
Igen, volt. Névnapom. Barátaimtól soha nem kapok (nem is akarok), a szüleimet meg nem húzom ezzel, nem tartom fontosnak. Inkább veszek magamnak valamit, ami biztos, hogy tetszik.
2012. nov. 10. 15:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!