Szerintetek mi lehet ez? Légyszi segíts!
2 éve összevesztem a "legjobb" barátnőimmel és azóta olyan mintha elröpült volna az idő.
Teljesen úgy érzem mintha a szemem előtt egy fátyol lenne.
2 éve szinte minden nap csak itthon ülök.
Már nincs senki akivel eltudnék menni valahova...
Rosszul is érzem magam mert pont ILYEN nem akartam lenni soha...Régen imádtam öltözködni,de mióta a lelkemben nincs rend egyszerűen leszrom hogy nézek ki.
Belülről bánt hogy érzem milyen csúnyán vagyok felöltözve de nem tudom mit tegyek...
Állandóan ideges vagyok,anyuval minden nap kiabálok és durva dolgokat mondok neki.
Mi bajom lett???
Kérlek segíts!!
16/L
Teljesen visszahúzódó lettem,az osztályból senkivel nem vagyok "úgy" barátságban.Egyszerűen minden szr.
A sulit is utálom,de nem a közösséggel van bajom hanem amúgy...
Eljöttem egy nagyon nívós iskolából egy rosszhírnevű suliba mert akkor a megmaradt barátnőmmel akartam lenni.Aztán vele is összevesztem és egyedül maradtam....
SZerintem el kéne beszélgetned egy pszihológussal...:/ Én már voltam, mert nekem is voltam problémáim, és nekem nagyon sokat segített. :)) Megújultam.
De ha szeretnél nekem írhatsz priviben, és megpróbálok segíteni! Oké?
20/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!