Az egyik legrégebbi kérdés: Mi legyek ha nagy leszek?
Picit meg kell próbálni a lehetetlennek látszót. Nem azt mondom, hogy menj olyan szakra, ami tuti nem fog menni, de aminek esélye van, azt próbáld meg.
(Uhh nekem is mennyi jó szakot kellett mellőznöm, mert nem menne... mindegy, sajnos kell.)
A korlátaiddal legyél tisztában, a "tudom, hogy nem bírnám" néha túlzás!! És egy közepesen nehéz infós v. mérnöki szakot se bírnál?
Melyik szak áll közelebb a szívedhez?
Mit csinálsz szabadidődben? Min gondolkozol? Az építészeten kívül?
Ha meg építészet: miért nem jössz át az Anyaországba? Nekem pl. van erdélyi csoporttársam, sőt! Gimiben is volt kárpátaljai osztálytársam.
Belsőépítész?
diplomás munkanélküli
ha akarsz valamit kezdeni az életeddel, tanulj 2 nyelvet és irány külföld. kb fél év alatt röhögve visszafizeted az iskolaadót. legjobb ha eleve külföldön tanulsz.
En is Romaniaba elek(Erdelyben).
Csinalj ojant amit szeretsz, nekem pl hobbibol kezdtem el elektronikazni es mara mar abbol szeretnek megelni, vagy programozasbol.
En nem szeretnek kulfoldre menni, itt szulettem, szeretem itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!