Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti éreztetek már így?

Ti éreztetek már így?

Figyelt kérdés

A társaságokban általában én vagyok az aki beszél, az aki irányítja az eseményeket, aki mindig a legviccesebbet mondja és aki a legkretívabb.

Mégis amikor megpróbálkozom egy lánynál akkor engem visszautasít, de azt aki egy értelmes mondatot sem mondott és semmi mást nem csinált mint vigyorgott egész végig, na az kell a lánynak mert elméletileg a srác helyes.

Milyen világban élünk :S

2012. nov. 1. 18:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kár. Pedig vicces lett volna. :D
2012. nov. 1. 22:45
 12/14 A kérdező kommentje:
vágom, de attól még amit írtam az igaz...
2012. nov. 1. 22:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Az az, ami kevésbé vicces.
2012. nov. 1. 22:49
 14/14 anonim válasza:
100%
Most komolyan nem érti senki a kérdését? Dehogy öntelt, teljesen normális, amit ír. Majd el fog jönni az a lány, akinek te tetszel. Igen, sokszor inkább a helyes fiúkra buknak, de ezért még ne változtass magadon. Ezzel a hozzáállással sokkal könnyebb kapcsolatot teremteni, vsz. te könnyebben szólítod meg a lányokat, mint a többi srác.
2012. nov. 2. 15:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!