Most akkor milyen a stílusom?
Az a helyzet, hogy nagyon sokrétű vagyok (talán már túlságosan is). Egyrészt fiús vagyok, másrészt lányos is. Imádom a PC játékokat, lehet az bármilyen, lövöldözős; stratégia; logika; vagy akár a sims :D Ha valaki meghívna és ugyan így vagyok filmek terén is. Imádom a semmitmondó akciófilmeket, a nyáladzós romantikát, és a mélyen megható drámákat is. Egyetlen műfaj van amit nem igazán kedvelek, és az a horror, de kis mértékben azt is elviselem.
Ezeken kívül szeretek divatosan öltözködni, kis mennyiségben sminkelni, és csajos dolgokat csinálni.
Most akkor tudathasadásom van, vagy mi? :D Nem tudom eldönteni hogy inkább fiúsabb, vagy lányosabb vagyok-e.
Meg az is érdekes, hogy szoktak lenni ilyen posztok, hogyha egy lány kocka is egyben, és szívesen játszik játékokkal (legyen az bármilyen) akkor már álomfeleség. Akkor ez most előnyömre válik? :D
15/L
Én örülnék neki,ha lenne egy ilyen lány a közelben..:)
Ha szép vagy nem lesz gond.
Szerintem tök normális dolgok ezek... se nem hátrány, se nem előny :)
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!