Mit gondolsz az új James Bond filmről, a Skyfallról?
Figyelt kérdés
Tetszett/nem tetszett? Miért?
Én tegnap láttam a moziban, és meg kell mondjam, szerintem zseniális film. Király helyszínek, operatőri munka, színészek, karakterek, cselekmény, gonosz... Daniel Craig csodálatos kék szemei kívül (hehe, csaj vagyok) a legjobban a gonosz karaktere fogott meg. Különös ellentmondás keletkezett bennem a film alatt Raoul Silvával kapcsolatban. Hátborzongató, ahogyan jóízűen nevet, miközben embereket mészárol le, és furcsa, ahogyan félig-meddig kötődik M -hez, mégis bosszút akar állni rajta, a végén pedig azt akarja, hogy együtt haljanak meg... Drámai. Ti mit gondoltok róla?
Ja, és Craig meddig van leszerződtetve, hány részben láthatjuk még? :)
2012. okt. 30. 21:57
1/11 anonim válasza:
en meg nem lattam, de lehet ma megnezem
2/11 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszett:) Valakitől azt hallottam, hogy kb 3-4 részre van még leszerződtetve:)
3/11 anonim válasza:
én is tegnap néztem meg! szerintem is nagyon szuper volt, főleg amikor *spoiler* kivette az impantátumot a szájából a főgonosz, az nagyon durva volt * spoiler vége.
4/11 anonim válasza:
Én is imádtam, pedig előtte nem voltam Bond-rajongó, most meg fogok nézni pár filmet :)
5/11 anonim válasza:
Én tegnap néztem meg és szerintem nagyon jó. Igaz vannak jobb Bond filmek is nála szerintem, de ez is jóra sikerült. Nekem főleg a végén az "ostrom" tetszik. Mikor a helikopter elkezdi sorozni a házat az a látvány és hanghatás zseniális vagy amikor a metró kisiklik nagyon jó! Érdemes volt rá elmenni szerintem.
6/11 anonim válasza:
Nekem nagyon elnyerte a tetszésem. Klassz film.Az volt a legjobb rész, amikor Adele-Skyfall-t lejáttszák, és amilyen képeket betettek közben, az nagyon klassz :D
7/11 brokenbone válasza:
annyira megfogott, hogy meg akarom nézni az előző két craig-bond filmet is, pedig régebben nem érdekeltek.még kétszer biztosan ő lesz bond, de hát már így is idős kicsit.
8/11 anonim válasza:
Nagyon jó film. A színészek zseniálisak főleg Javier Bardem és Daniel Craig. És a cselekmény is szuper.
9/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett a film,muszáj voltam megnézni 2x egymás után,nagyon jó film! :D
10/11 anonim válasza:
nagyon jó fil szerintem isha lesz dvd tuti megveszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!