Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? (Többi lent)

Mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Mostanába gyakran érzem úgy, hogy mások direkt bántanak a szavaikkal. Sokszor félreértek dolgokat, mármint hogy az illető mire akart célozni azzal, amit mondott és azt hiszem, engem akart vele megbántani. Nagyon ingerlékeny vagyok, és legtöbbször senkivel nem töltöm az időmet szívesen, mert egyszerűen tehernek érzem még azt is, hogy másokkal beszélgessek. Könnyen elsírom magam, pitiáner dolgokon is. Annyira furcsa, szóval állandóan egyedül akarok lenni, ugyanakkor élvezem is a magányt. Nem tudom, mi van velem. Mit csináljak?

15l

2012. okt. 30. 14:54
 1/6 A kérdező kommentje:

Bocsi, oda azt akartam írni, hogy állandóan egyedül akarok lenni, ugyanakkor magányosnak érzem magam.

És még annyit hozzátennék, hogy az utóbbi időben sokszor vannak koncentrációs zavaraim is, mint az előbb is, hogy van, hogy írok valamit, és hirtelen elkalandozok és nem tudom, mit akartam.

2012. okt. 30. 14:57
 2/6 niltwill ***** válasza:
Hm...Rossz társaságban lehetsz és az negatívan hat ki rád; összezavar és megbánt. Hogy erre mi a megoldás...talán pontosan az, amit a tudatalattid (ösztönöd) sugall számodra: az egyedüllét, vagyis hogy szakadj el azoktól, akik bántanak. Emellett ugyanakkor vágysz a jó emberi kapcsolatokra, de lehet, hogy azt nem tudják számodra megadni (mármint azok, akiktől elvárnád), ezért ezt nevezném patthelyzetnek.
2012. okt. 30. 19:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Sajnos nem tudok azoktól elszakadni, akik között rosszul érzem magam...

2012. okt. 30. 20:08
 4/6 anonim válasza:
az a bajod csak, hogy kamasz vagy. én is borzasztóan éreztem akkor magam. és szinte mindenk más. egyetlen vigaszod: hogy kinövöd :) tényleg jobb lesz!!! csak ki kell várni.
2012. nov. 1. 18:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Megpróbálom kibírni :|
2012. nov. 1. 18:39
 6/6 anonim válasza:
ki fogod, nekem is sikerült :)
2012. nov. 1. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!